Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H Μαρία φτιάχνει τα πιο νόστιμα healthy γλυκά που δοκιμάσαμε τελευταία

Σπεσιαλιτέ της τα τρίγωνα Πανοράματος και οιμπουκιές βρώμης

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020

Η κυρία Μαρία θα ήθελα να είναι η καλύτερή μου φίλη, να φτιάχνει κάθε απόγευμα από εκείνα τα νόστιμα (και κυρίως) υγιεινά μπισκότα, και να τα φέρνει στο γραφείο, για να πίνουμε με τον καφέ. 

Όπως εκείνο το πρωί, που μας επισκέφθηκε… κάτσαμε αρκετή ώρα να συζητάμε το πώς βρέθηκε στην Κύπρο (από την Ελλάδα), τι επαγγέλλεται και πώς «κατέληξε» τελικά να φτιάχνει γλυκά. Και όχι ό,τι και ό,τι γλυκά! Αλλά υγιεινά, με τις πιο ψαγμένες πρώτες ύλες! Και δοκιμάσαμε τα πάντα, από ολόφρεσκα cookies, φτιαγμένα με με αλεύρι ολικής Ζέα, μέχρι τα περίφημα Τρίγωνα Πανοράματος, ζελεδάκια, μπάρες με χαμηλά λιπαρά και άλλα πολλά. Τα φτιάχνει όλα η ίδια στο εργαστήρι που έχει δημιουργήσει στο σπίτι της… 

«Είμαι λάτρης της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής» μας λέει η κυρία Μαρία. «Ζούμε στη Λευκωσία, με το σύζυγό μου και την κόρη μας. Ήρθαμε εδώ λόγω της δουλειάς του συζύγου. Ανέκαθεν αγαπούσα τα γλυκά και πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω. Πολλοί ήταν και οι φίλοι που μου έλεγαν «φτιάξε και σε μας ένα γλυκό» και κάποια στιγμή αποφάσισα ότι πρέπει να το δω επαγγελματικά το πράγμα. Οπότε ξεκίνησα αρχικά να φτιάχνω γλυκά, με την επωνυμία Anna Maria Cakes».

Ένα πρόβλημα υγείας, ωστόσο, με ανάγκασε στη συνέχεια, να βγω από την κουζίνα». Όχι όμως για πολύ.

Η κυρία Μαρία, επέστρεψε, κάνοντας ωστόσο στροφή! Στη διατροφή και τα γλυκά της! Α.. και στο όνομά της! Το brand της ονομάστηκε Louboutpen Delicacies... και φτιάχνει ό,τι πιο αγνό και υγιεινό! 

Αναπτύσσοντας, λοιπόν, το σκεπτικό της γεύσης, επεξεργάζεται υλικά οργανικά από τις καλύτερες στο είδος τους εταιρείες, που κάνουν την διαφορά στην διαφορά. 

Ζυμώνει υλικά, δοκιμάζει τη γεύση και προσθέτοντας δημιουργικότητα και αγάπη, μας φτιάχνει τα πιο νόστιμα και υγιεινά γλυκά, τα βάζει σε ξεχωριστές συσκευασίες και τα στέλνει στο σπίτι μας.

«Πειραματίζομαι» καθημερινά και φτιάχνω ό,τι μπορείς να φανταστείς. Κάνω ό,τι μου ζητήσει κάποιος.  

Εμείς πάντως ό,τι δοκιμάσαμε ήταν ξεχωριστό:

Yakon Bites: Μπουκιές βρώμης με σιρόπι Yakon και cacao nibs 

Jelly bee cake: Ζελεδάκια. Βασικά η πρώτη ζελεδένια γκαλερί για παιδιά. Δημιουργήσαμε την πρώτη συλλογή Jelly Bee Cake με το αγνό μέλι Vasilissa,μια λιχουδιά δίχως χρωστικές ουσίες. Το μέλι περιέχει τα ίδια αντιοξειδωτικά με αυτά που έχουν τα πράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο και το σπανάκι, αλλά και τα φρούτα όπως τα μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια και φράουλες. Όσο για το συγκεκριμένο μέλι,δεν χρειάζεται συστάσεις,αρκεί να επισκεφτείτε την ιστιοσελίδα τους.

Μέλι Blocks: Quinoa & Puffed wheat with honey 
Μπάρες με: χαμηλά λιπαρά, πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες

Organic Quinoa: Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, Μέλι Vasilissa
Μία πολύ καλή πρόταση για κεραστικό σε γιορτούλες, σνακ υγιεινό για το σχολείο, μια λιχουδιά που τα παιδιά θα λατρέψουν.

Triangles: Τα τρίγωνα Πανοράματος για πρώτη φορά ντύνονται αλλιώς. Ένας γλυκός πειρασμός με γεύση μιας άλλης εποχής, όπου τα υλικά όπως το γάλα, αβγά, ζάχαρη ήταν βιολογικής Γεωργίας.

Cookies με αλεύρι ολικής Ζέα: Το αρχαίο δημητριακό των Ελλήνων, πλούσιο σε φυτικές ίνες και με μικρή ποσότητα γλουτένης.Ο συνδυασμός με τη ζάχαρη από καρύδα και όλα τα σιτηρά βιολογικής γεωργίας. Μια επιλογή που ξεκινά από μέσα μας, δίνοντας το κίνητρο στη γεύση και στην ποιότητα να γευόμαστε δίχως ενοχές. Όλη γεύση σε ένα αλεύρι και μόνο. 

(96 651481) Γλυκές απολαύσεις κατόπιν παραγγελίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close