Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το απόλυτο μέρος για business lunch & after work drinks

Το Μουσών είναι ο προορισμός σου!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2020

Αν αναλογιστούμε ότι το όνομά του είναι συνώνυμο με τις μυθολογικές Μούσες, τις εννέα ιερές αυτές θεότητες που ζούσαν στον Όλυμπο για να διασκεδάζουν τους θεούς, τότε το καφεστιατόριο lounge bar Μουσών αντιπροσωπεύει απόλυτα το όνομά του.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό all day venue στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λευκωσίας, με ζεστή ατμόσφαιρα, μοντέρνα, κλασάτη διακόσμηση, σωστό service και δημιουργική διεθνή κουζίνα με τρία διαφορετικά μενού. Όσον αφορά τη μουσική, θα απολαύσεις αισθαντική lounge μουσική τις καθημερινές από το playlist και funky beats από τους resident Djs του, Πέτρο Γεωργιάδη και Τέλη, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα.

A lovely spot
Μπορεί μέχρι πρόσφατα να το γνωρίσαμε μέσα από τη δελεαστική βραδινή του ατμόσφαιρα και το γαργαλιστικό του brunch, εντούτοις μάθε πως στο Μουσών η έμπνευση συνεχίζεται και κορυφώνεται με καθημερινό business lunch και απογευματινά after work drinks με complimentary καναπεδάκια.

Let’s lunch
Από τώρα και στο εξής το Μουσών σερβίρει καθημερινά μεσημεριανό με διάφορα μαγειρευτά φαγητά και φαγητά ημέρας, ενώ το απόγευμα, μετά τη δουλειά, σου προσφέρει δωρεάν τσιμπήματα με το ποτό σου.

Ο γνωστός chef Θωμάς Μπάσιος, ο οποίος έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε άλλα δημοφιλή μαγαζιά της πρωτεύουσας, και η 10μελής ομάδα του σου προτείνουν μια πλειάδα από γαστρονομικές προκλήσεις της διεθνούς κουζίνας με μοναδικό twist. Το μενού τα μεσημέρια συμπεριλαμβάνει στα ορεκτικά μελιτζανοσαλάτα, φάβα, αλοιφή κόκκινης φακής, χωριάτικη σαλάτα, πράσινη σαλάτα και σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα μουστάρδας μελιού.

Η συνέχεια έπεται με τα κυρίως πιάτα: μπιφτέκι κοτόπουλου συνοδευμένο με αρωματικό κουσκούς και πατάτες, σπαγγέτι και γαρίδες, χοιρινά φιλετάκια αρωματισμένα με κύμινο και γιαχνιστό κολοκάσι, αρωματικό κοτόπουλο πάνω σε λεμονάτο κριθαρότο και παρμεζάνα χοιρινή μπριζόλα με κουσκούς και γλάσο βαλσάμικου, χταπόδι σχάρας με πουρέ φασολιών και αρνίσιο κότσι με φοινικωτές πατάτες, κρεμμύδι και ντομάτα.

Drinks on me
Τα απογεύματα το Μουσών αποτελεί τον ιδανικό χώρο για ξεκούραση κυρίως μετά τη δουλειά. Γιατί, εκτός από τη μεγάλη γκάμα κρασιών και ποτών, σερβίρουν επίσης και μια αξιόλογη σειρά από κλασικά και signature cocktails που παρασκευάζονται από δικό τους mixologist. Μερικές εξαιρετικές επιλογές είναι το εξωτικό Alter Ego με λικέρ μπανάνα και φρέσκο ανανά, το ελληνικό Mea Culpa με λικέρ μαστίχα Skinos, αμαρέττο, ακτινίδιο και λεμόνι, το μεσογειακό Solena με Stoli Gold, μαστίχα, κρέμα pistachio, φρέσκο χυμό και ανθόνερο ή το βόρειο Miranda με βότκα, φρέσκες φράουλες, πράσινο μήλο και πικρή σοκολάτα.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης και Gin Selection cocktails, όπως το Ignis με Aperol, το Caramela με λικέρ μπανάνα, καρπούζι και κρασί Prosseco και το Placida με άρωμα λουλουδιών, φράουλας και αγγουριού. Όλα αυτά, λοιπόν, έρχονται να δέσουν με τα νοστιμότατα καναπεδάκια που προσφέρει το κατάστημα εντελώς δωρεάν.

Το απόγευμα σερβίρουν παράλληλα μεθυστικό premium ιταλικό καφέ Buondi σε διάφορες γεύσεις, τον οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με τα προκλητικά γλυκά τους που μεταλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παρασκευάζονται καθημερινά από εξειδικευμένο pastry chef. Η καινούρια μπάρα βρώμης με φράουλα και παγωτό μαστίχα, για παράδειγμα, ή η νέα καινοτόμος μηλόπιτα με φύλλο από ταχίνι και παγωτό βανίλια, είναι μερικές από τις επιλογές που θα σε καταπλήξουν.

And for meetings
Στο μεσοπάτωμα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με μεγάλο, design τραπέζι από ξύλο ελιάς και ψηλές αναπαυτικές καρέκλες, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γύρω στα 8-14 άτομα για business meetings, παρουσιάσεις και ιδιωτικά party, ενώ παράλληλα όλο το εστιατόριο προσφέρεται για ιδιωτικά και εταιρικά event και party των 120 ατόμων (καθιστοί) ή μέχρι και 170 άτομα (καθιστοί και όρθιοι).

Το Μουσών αναμφισβήτητα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για όμορφες κοινωνικές στιγμές για κάθε ώρα της μέρας και μια ευχάριστη φωλιά για ένα απολαυστικό μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά και για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή φόρτιση.

Brunch: Δ-Παρ 10.00-12.30 & Σ-Κ 10.00-14.00
Business Lunch: Δ-Παρ 13.00-16.00
After work drinks και καφές: Τρ-Παρ 17.00-20.00
Καφές: Tρ-Κ 10.00-19.00 & Δ 10.00-17.00
Dinner: Τρ-Κ 19.00-23.00

(22664444) Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close