Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Aegean επιστρέφει τα ναύλα σε όποιον θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του στην Ιταλία

Επιπλέον, χωρίς rebooking fees θα γίνεται από σήμερα και ως τις 20 Μαρτίου 2020

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Δεν τίθεται θέμα ακύρωσης των πτήσεων της AEGEAN προς την Ιταλία, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.  

Σύμφωνα με την εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς την γείτονα χώρα, η AEGEAN θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.  

Επιπλέον, χωρίς rebooking fees θα γίνεται από σήμερα και ως τις 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, η μετάθεση του ταξιδιού για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της από την AEGEAN.  

Συγκεκριμένα, η AEGEAN με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως «όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees».  

Επίσης, η εταιρεία σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης. «Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.  

Σημειώνεται ότι αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία με τον αριθμό των θανάτων που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής να φτάνει τους 6.  Στη χώρα έχουν ληφθεί μέτρα όπως η ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι στη Βενετία, αλλά και το κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημίων και μουσείων στην περιφέρεια του Βένετο. Η ιταλική κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρά μέτρα, όπως πρόστιμα σε όποιον συλληφθεί να μπαίνει ή να βγαίνει από τις πληγείσες περιοχές.  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close