News , Guide

Αλλάζει ο καιρός- Αναμένονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Το απόγευμα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το πρωί και μέχρι το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, όπου και θα κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close