25-24 March 2020
Μουσική , Συναυλίες & Events

Fred Wesley: Ο θρύλος της Funk/Jazz μουσικής έρχεται στην Κύπρο

Ο τρομπονιστής του James Brown για τέσσερις εμφανίσεις σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο θρύλος της Funk/Jazz μουσικής Fred Wesley, ο τρομπονιστής που στάθηκε επί σειρά ετών δίπλα από τον ανεπανάληπτο James Brown, θα βρεθεί στην Κύπρο τον προσεχή Μάρτιο για τέσσερις μαγευτικές εμφανίσεις που θα καταπλήξουν το μουσικόφιλο κοινό του νησιού, από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Πρόκειται για έναν σταθμό για τα μουσικά δρώμενα του νησιού, καθώς αποτελεί και την πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης τέτοιας εμβέλειας και σημαντικότητας της Funk/Jazz μουσικής σκηνής θα βρεθεί επί σκηνής για να ξεδιπλώσει το ταλέντο και τη μαεστρία του.

Ο Fred Wesley έχει ταυτιστεί με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Funk/Jazz μουσικής όλων των εποχών, τόσο με το συγκρότημα 'The JBs' σε συνεργασία με τον James Brown, όσο και μετέπειτα με τους 'The New JBs'. Ο 76χρονός Αμερικανός μουσικός είναι επίσης αναγνωρισμένος σε όλο το κόσμο για την απίστευτη δουλεία του – παίζοντας, επιβλέποντας ή συνθέτοντας – με καλλιτέχνες και θρύλους της μουσικής σκηνής όπως Funkadelic, Parliament, George Clinton, Maceo Parker, Count Basie, Ray Charles, Aretha Franklin, Curtis Mayfield, Barry White, Van Morrison, Lenny Kravitz και άλλους πολλούς.

Ο καλλιτέχνης με το τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό θα βρεθεί σύντομα στην Κύπρο μαζί με τους 'Generations Trio', που αποτελούνται από τον ίδιο στο τρομπόνι και στα φωνητικά, τον 26χρονο Ιταλό και ταλαντούχο Leonardo Corradi σε άλλα μουσικά όργανα, και τον 47χρονο Γάλλο ντράμερ, Tony Match.  Οι τρεις μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτίνουν αρχικά φόρο τιμής στον διάσημο Jazz μουσικό Jimmy Smith, και στη συνέχεια να ανεβάσουν τους ρυθμούς με τις πιο εμπνευσμένες ερμηνείες τους.

Στις προγραμματισμένες παραστάσεις του Μαρτίου, το κοινό θα πρέπει να αναμένει μια πραγματικά συναρπαστική και αναζωογονητική εμπειρία, με το ταλέντο του Wesley, την ενέργεια του Corradi απαράμιλλη του Smith και άλλων θρύλων της Funk/Jazz μουσικής και τον Match να παίζει σε ηλεκτρονικούς ήχους και αφρικανικούς ρυθμούς.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
•    Κυριακή, 22 Μαρτίου, Λεμεσός, Ravens Music Hall, 19:30
•    Δευτέρα, 23 Μαρτίου, Λευκωσία, Θέατρο Δέντρο, 20:30
•    Τρίτη, 24 Μαρτίου, Λευκωσία, Θέατρο Δέντρο, 20:30
•    Τετάρτη, 25 Μαρτίου, Πάφος, Μαρκίδειο Θέατρο, 20:00

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση, μέσω της ιστοσελίδας Sold Out Tickets, και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics, στην τιμή των €20 και στην είσοδο την ημέρα των παραστάσεων προς €25. 

Συνιστάται η αγορά των εισιτηρίων πριν την ημέρα των παραστάσεων λόγω περιορισμένου χώρου και εισιτηρίων.  

Σε όλες τις παραστάσεις θα απαγορεύεται το κάπνισμα. 

Cloud10 Promotions: 99 498642
Επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close