Πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο spa του "Four Seasons"

Η μεταμόρφωση του «Four Seasons Hotel» το οποίο από τις αρχές Ιανουαρίου παραμένει κλειστό για σκοπούς ανακαίνισης, δεν αφορά μόνο τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια (διάβασε γι' αυτά εδώ), αλλά και το σπα του! Και το μόνο σίγορο είναι ότι δεν πρόκειται να εκπληρώσει μόνο αλλά θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας.

Μάλιστα στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook, βλέπουμε εικόνες από τη νέα όψη του σπα, ενώ στην ανάρτηση, μας υπόσχονται και μία νέα ολοκληρωμένη γκάμα περιποίησης της επιδερμίδας μας, μέσω των διασημων γαλλικών προϊόντων Anne Semonin που θα φέρουν αποκλειστικά στην Κύπρο. Αυθεντικά Γαλλική, πολυτελής και με πολύχρονη παρουσία σε βραβευμένα Spa σε όλο το κόσμο, η Anne Semonin προσφέρει τις πιο προηγμένες λύσεις στο χώρο της αντι-γήρανσης, βασισμένες σε σπάνια συστατικά αλλά και στην Made to Measure φιλοσοφία της που αντιμετωπίζει κάθε επιδερμίδα σαν μοναδική.

Μάλιστα μαζί με τα Aromatherapy Associates θα σας χαρίσουν ακόμα πιο αποκλειστικές εμπειρίες.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα spa σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελεί αντάξιο μέρος του ονόματος που φέρει και αυτόνομο προορισμό για εμάς τους επισκέπτες. 

Ανυπομονούμε!

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30