News , Guide

5 ολοκαίνουριες αφίξεις που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Tα new entries που αξίζει να βάλεις στη watchlist σου

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020

Ο Φεβρουάριος σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του και οι λάτρεις των επερχόμενων must watch σειρών της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix ανυπομονούν ήδη να μάθουν ποια είναι τα νέα hot sitcomes και τις ταινίες που πρόκειται να εντάξουν στις λίστες τους τον επόμενο μήνα. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές και καινούριες παραγωγές πρόκειται να σε ψυχαγωγήσουν, αλλά και να σε προβληματίσουν μέσα από άκρως ενδιαφέροντα σενάρια και υπέροχες ερμηνείες. 

Spenser Confidential
Μια από τις πρώτες μεγάλες κινηματογραφικές blockbusters ταινίες για το Netflix τη φετινή χρονιά είναι το Spenser Confidential. Μπορεί ακόμη να μην έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο φιλμ, ωστόσο θα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον action-drama, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει επιτυχημένα αστέρια του Hollywood, όπως οι Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger και Bokeem Woodbine. Συνολικά, η υπόθεση ακολουθεί έναν πρώην συμμορίτη, ο οποίος επιστρέφει πίσω στις ρίζες του και στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βοστώνης.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 6 Μαρτίου 

Lost Girls
Η δραματική ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Sundance Film Φεστιβάλ στα τέλη Ιανουαρίου του 2020 διαπραγματεύεται την επίλυση ενός μυστήριου εγκλήματος. Πρόκειται, λοιπόν για ένα φιλμ, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του Robert Kolker που ονομάζεται Lost Girls: Unsolved American Mystery. Την ταινία σκηνοθετεί ο Liz Garbus, που έχει προηγουμένως σκηνοθετήσει και αναλάβει την παραγωγή του What's Happened του Netflix, καθώς και του Miss Simone? και είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του σε διαφόρων ειδών ντοκιμαντέρ. Πρωταγωνιστούν οι: Amy Ryan, Thomasin McKenzie και Lola Kirke.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Μαρτίου

Self Made: Inspired by The Life of Madam C.J. Walker
Η Octavia Spencer θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια αυτής της φανταστικής σειράς που αναδεικνύει και παρουσιάζει τη σημαντική ζωή της κυρίας C.J. Walker. Η επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια Walker έγινε γνωστή στον αφροαμερικάνικο επιχειρηματικό κόσμο, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία σε ότι αφορά την περιποίηση μαλλιών. Μαζί με την ταλαντούχα Spencer στη σειρά θα εμφανιστούν οι Carmen Ejogo, Tiffany Haddish, Keeya King, Garrett Morris και Blair Underwood. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το sitcom θα αποτελείται από τέσσερα μέρη κι έχει χαρακτηριστεί ως single limited serie.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Μαρτίου

Unorthodox
Ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη γερμανική σειρά που θα γνωρίσει επιτυχία στο Netflix (βλέπε Dark), το επερχόμενο Unorthodox προέρχεται από τους δημιουργούς του δημοφιλούς tv show Deutschland 83. Το καινούριο entry φέρνει ευρωπαϊκό αέρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα και ακολουθεί τη ζωή μιας νεαρής Εβραίας γυναίκας, η οποία φεύγει από τον αποπνικτικό γάμο της με σκοπό να κάνει μια νέα αρχή στο εξωτερικό.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Μαρτίου

Tigertail
Ο δημιουργός της πολυαναμενόμενης καινούριας σειράς Tigertail, Alan Yang, βρισκόταν πίσω από το Master of None, επίσης του Netflix, ενώ έχει εργαστεί κι ως παραγωγός στο Parks and Recreation της διάσημης πλατφόρμας. Αυτόν τον μήνα πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε μια σειρά με πρωτότυπο σενάριο και περιεχόμενο. Η υπόθεση αφορά μια ιστορία πολλαπλών γενεών μιας οικογένειας, η οποία αρχικά ζει στην Ταϊβάν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και τελικώς βρίσκεται στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον της Νέας Υόρκης. Πρωταγωνιστούν οι: Christine Ko, Tzi Ma, Joan Chen και Margot Bingham.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Θα ανακοινωθεί σύντομα 

Πηγή: Glow.gr


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close