Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το Παραλίμνι έβαλε τα καρναβαλίστικά του (εικόνες)

Η εκθαμβωτικήΒασίλισσα του Καρναβαλιού, έκανε την είσοδοό της στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Αμμοχώστου 2020.

Από τις 5 μ.μ. η πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου «ντύθηκε» σε καρναβαλίστικους ρυθμούς με το live link από το ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 106.7 FM, στην παρουσία οργανωμένων συνόλων του Δήμου Παραλιμνίου τα οποία ανέλαβαν το ψήσιμο κρέατος.

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού ‘’Queen of Guinness’’ Μαρία Καλημέρα έφθασε στην πλατεία μέσα από πομπή που συνοδευόταν χορευτικά από τη Σχολή Χορού «ΡΥΘΜΟΣ».

Εκθαμβωτική η Βασίλισσα υποδέχθηκε το στέμμα από την περσινή Βασίλισσα κ. Άντρη Σιαηλή από τον Δήμο Δερύνειας. Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης και η Οργανωτική Επιτροπή Κανρναβαλιού υποδέχτηκαν τη Βασίλισσα και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για όλη την επαρχία η ανάθεση τίτλου στη Μαρία, διότι επάξια ανέδειξε όλη την επαρχία μας με δύναμη ψυχής κερδίζοντας το ρεκόρ Guinness για τρεις φορές.

Η Μαρία, ευχαρίστησε τον Δήμο Παραλιμνίου, τον Δήμαρχο καθώς και την Οργανωτική Επιτροπή για την ανάθεση του τίτλου της Βασίλισσας του φετινού καρναβαλιού και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού με ζωντάνια, ρυθμό και ενέργεια για να το απολαύσει στο έπακρο.

Η πλατεία Μητροπόλεως ήταν κατάμεστη από κόσμο και φυσικά η βραδιά ολοκληρώθηκε με χορούς σε καρναβαλίστικους ρυθμούς γιατί το καρναβάλι δεν είναι άλλο από ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close