News , Guide

Προσέχοντας το κατοικίδιο τού σπιτιού εξασφαλίζεις δωρεάν διαμονή

Μια νέα πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να μείνεις δωρεάν σε διάφορα σπίτια, αρκεί να προσέχεις το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020

Αλήθεια πόσο μας αρέσει να χαζεύουμε λογαριασμούςδιάφορων travel bloggers στο Instagram που ταξιδεύουν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο; Να βλέπουμε τι τρώνε, τι πίνουν, πού μένουν, αλλά και όλα αυτά τα φανταστικά μέρη που επισκέπτονται;

Αν όλα αυτά ονειρεύεσαι να τα κάνεις κι εσύ, αλλά το budget σου δεν σου επιτρέπει να νοικιάσεις κάποιο ξενοδοχείο ή κάποιο δωμάτιο σε μια άλλη χώρα, τότε έχεις και την επιλογή να μείνεις δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληρώσεις τα αεροπορικά εισιτήρια για να πας και το φαγητό σου. Τέλειο;

Μια νέα πλατφόρμα, η ‘Τrustedhousesitters‘ έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε travel bloggers δίνοντάς τους την ευκαιρία να μείνουν δωρεάν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου επιθυμούν, με μία όμως προϋπόθεση. Να προσέχουν το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου θα μείνουν.

Να το εξηγήσουμε όμως λίγο καλύτερα για να τα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Το concept του ‘Τrustedhousesitters’ είναι απλό. Είναι μια πλατφόρμα στην οποία μπαίνει ένας χρήστης που έχει κατοικίδιο στο σπίτι του και θέλει να λείψει για δικούς του λόγους για κάποιο διάστημα. Βάζει στην πλατφόρμα φωτογραφία του σπιτιού, αλλά και του κατοικίδιού του και περιμένει να απαντήσει κάποιος στην αγγελία του. Στη συνέχεια βλέπουν αναλυτικά το προφίλ του, συνομιλούν μαζί του και αποφασίζουν αν θα τον δεχθούν ή όχι.

Οι απλοί χρήστες τώρα που θέλουν να ταξιδέψουν σε κάποιο μέρος και να μείνουν δωρεάν, δεν έχουν παρά να πατήσουν στην αγγελία κάποιου, να δουν αν τους βολεύουν οι ημέρες που θα λείπει, αλλά και η τοποθεσία του σπιτιού και στη συνέχεια να στείλουν αίτηση για να αναλάβουν τη δουλειά, μένοντας δωρεάν όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι τους.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως υπάρχει μια ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα που φτάνει τα 89 ευρώ και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό και να έχεις όλα αυτά τα προνόμια.

Όπως και να ‘χει πάντως, για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει αρκετά είναι μια καλή ευκαιρία και σίγουρα θα ‘βγάλει’ τα χρήματα που θα έχει ξοδέψει για την συνδρομή του πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αγγελίες που υπάρχουν στον χάρτη των ‘Τrustedhousesitters’, μπορεί να βρει κάποιος σπίτια σε όλο τον πλανήτη (τα περισσότερα είναι στις ΗΠΑ), ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν και κάποια στην Ελλάδα.

Πηγή: Oneman.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close