Shopping , News

Αυτά τα (κυπριακά) T-shirt θα τα λατρέψεις

T-shirts εμπνευσμένα από γραφίστες και εικονογράφους.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2020

Τα Tee Τales ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο ως πλατφόρμα πώλησης graphic Τ-shirts. Με το προηγούμενο project ‘It’s all, oh so souvenir to me!’ (μια πλατφόρμα σχεδιαστών με σημείο αναφοράς το μοντέρνο σουβενίρ) να σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία επτά χρόνια, τα Tee Τales ήταν η φυσική εξέλιξη της προσπάθειας δύο ανθρώπων που -πέρα από την τέχνη- λατρεύουν και τα Τ-shirt.

Κάτι διαφορετικό
Σημείο αναφοράς των Tee Τales, όπως και για κάθε graphic Τ-shirt που σέβεται τον εαυτό του, είναι τα μοναδικά σχέδια. Σ’ αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν κάποιοι από τους κορυφαίους γραφίστες, εικονογράφους (illustrators) και κομίστες (comic artists) της Κύπρου και της Ελλάδας -The Rabbit knows, Πέτρος Χριστούλιας, Γιώργος Σουγλίδης, Φίλιππος Βασιλειάδης, Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Μέλανη Σπαθιά, Άδωνης Παπαδόπουλος- ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι A. Bran (από τη Λιθουανία) και Ayman Kharrat (από την Αίγυπτο). Σε κάθε νέα συλλογή προστίθενται και καινούριοι δημιουργοί.

Ποιοτικά ανώτερα
Οι μέθοδοι εκτύπωσης (μεταξοτυπία και ψηφιακή μεταξοτυπία) που χρησιμοποιούνται προσφέρουν εντυπωσιακά χρώματα και μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ το εξαιρετικής ποιότητας βελγικό μπλουζάκι (StanleyStella) από 100% οργανικό βαμβάκι, σε ενδιαφέροντες χρωματισμούς και με εντυπωσιακή εφαρμογή, λειτουργεί ως ο τέλειος καμβάς για τον καλλιτέχνη, αναδεικνύοντας τα μοναδικά design. Κάθε Τ-shirt λέει μια ιστορία: αστεία, έξυπνη, περίεργη, αισθητικά ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό και το όνομα Tee Τales, αλλά και το κεντρικό slogan: #wearyourtale. Ο καθένας φορώντας το Τ-shirt κάνει το σχέδιο δική του προσωπική ιστορία.

Αγαπούν το περιβάλλον
Τα Τ-shirt, τα hoodie και τα string bag που χρησιμοποιούνται είναι από 100% οργανικό βαμβάκι, ενώ τα πάντα -από το packaging μέχρι την εκτύπωση και την προώθηση- επιλέγονται ώστε να επιβαρύνεται όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον.

(www.tee-tales.com, Facebook: Tee-tales, Instagram: @tee.tales.tshirts).

Έντυπη έκδοση Check In Cyprus, Φεβρουαρίου 2020

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close