Πάμε Ταξίδι , Guide

5 γραφικά μέρη στα οποία πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε διακοπές

Αν ψάχνετε ένα γραφικό μέρος που είναι παράλληλα όμορφο και γοητευτικό, τότε θα ερωτευτείτε τις παρακάτω τοποθεσίες.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020

Όλοι όταν ταξιδεύουμε προσπαθούμε να βρούμε ένα μέρος στο οποίο θα χαλαρώσουμε και θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε τα προβλήματα που μας βασανίζουν. Αν θέλετε να βιώσετε και κάτι συναρπαστικό, αυτά τα 5 μέρη αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.

Λουάνγκ Πραμπάνγκ, Λάος
Το Λάος έχει γνωρίσει τεράστια αύξηση στον τουρισμό τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να μην αποτελεί τον hot προορισμό, όπως η Ταϊλάνδη. Το Λουάνγκ Πραμπάνγκ είναι η αρχαία πρωτεύουσα του βόρειου Λάος και μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την νυχτερινή αγορά που βρίθει από ζωή ή να παρακολουθήσουν τους μοναχούς να διαλογίζονται στους ναούς, όπως το Wat Xieng Thong.

Εθνικό Πάρκο Yoho, Καναδάς
Ο Καναδάς είναι διάσημος για την εντυπωσιακή άγρια φύση του. Οι τουρίστες που επιθυμούν να απολαύσουν κάμπινγκ και να αποφύγουν το πλήθος στο Banff θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το Εθνικό πάρκο του Yoho στη Βρετανική Κολομβία. Το Yoho είναι ένας παράδεισος για τους πεζοπόρους χάρη στα μεγάλα μονοπάτια, ενώ παράλληλα οι τουρίστες μπορούν να ψάξουν για απολιθώματα το καλοκαίρι ή να δοκιμάσουν να κάνουν σκι το χειμώνα.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία
Η Κροατία εξακολουθεί να μην αποτελεί διάσημο προορισμό παρά την αύξηση της δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια, χάρη στο Game of Thrones και το Star Wars. Η Κροατία διαθέτει εκπληκτικούς αμπελώνες και εξαιρετικά τοπικά θαλασσινά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια ήσυχη βόλτα κατά μήκος των αρχαίων τειχών του Ντουμπρόβνικ, να χαλαρώσουν στην Αδριατική Θάλασσα ή να κάνουν μια βόλτα με την γόνδολα μέχρι το όρος Srd για να απολαύσουν την εκπληκτική θέα.

Σικόκου, Ιαπωνία
Οι ταξιδιώτες που σκέφτονται την Ιαπωνία ως ένα μέρος αστικής ζούκλας συγκλονίζονται όταν επισκέπτονται το Σικόκου, καθώς προσφέρει ένα πανέμορφο τοπίο και χαλάρωση. Μια βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος της ακτής την ώρα της ανατολής του ηλίου, είναι ένας ευχάριστος τρόπος να απολαύσετε το φυσικό μεγαλείο που προσφέρει. Το μικροσκοπικό χωριό Nagoro είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένο. Μόνο 27 άνθρωποι ζουν τώρα εκεί. Όταν ένας κάτοικος μετακομίζει ή πεθαίνει, αντικαθίστανται από ένα σκιάχτρο που κατασκευάζεται από έναν τοπικό καλλιτέχνη. Το περπάτημα σε αυτό το χωριό μπορεί να είναι πραγματικά απολαυστικό.

Ταλίν, Εσθονία
Η Εσθονία είναι το κρυμμένο κόσμημα της βόρειας Ευρώπης. Η πρωτεύουσα Ταλίν διαθέτει μια γοητεία που καμία άλλη ευρωπαϊκή πόλη δεν έχει. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ήσυχη βόλτα στα λιθόστρωτα δρομάκια ή να ξαναζήσουν τη μεσαιωνική εποχή με μια επίσκεψη στο Εσθονικό Μουσείο της χώρας. Από την άλλη υπάρχει και το Lennusadam Seaplane Harbour που αναδεικνύει τη ναυτική ιστορία της χώρας.

Υπάρχουν πολλοί υποτιμημένοι ταξιδιωτικοί προορισμοί σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα κρυμμένα διαμάντια συχνά παραβλέπονται από τους τουρίστες λόγω των δημοφιλών προορισμών. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε και κάτι καινούριο;

Πηγή: Huffingtonpost.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close