Shopping , News

Το 5ο Under Armour Brand House άνοιξε στην καρδιά της Λευκωσίας

Εδώ θα ζήσεις μίαξεχωριστή shopping εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020

Ακολουθώντας την πετυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων στην κυπριακή αγορά, η Λευκωσία υποδέχεται το 2ο Under Armour Brand House και 5ο παγκύπρια, ακριβώς στην καρδιά της πόλης, πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Μακαρίου.  

Το νέο κατάστημα το οποίο λειτούργησε, προσφέρει είδη αθλητικής και καθημερινής ένδυσης για όσους ακολουθούν πιστά τις προτάσεις και τα προϊόντα της Under Armour τόσο για εκείνους που λατρεύουν να συνοδεύουν το έντονο αθλητικό lifestyle, εντός και εκτός γυμναστηρίου, καθώς και για αυτούς που οι συγκεκριμένες γραμμές αποτελούν στυλιστική επιλογή. 

Το κατάστημα θα υποδέχεται το κοινό σε ένα Under Armour περιβάλλον δημιουργώντας μια ξεχωριστή shopping εμπειρία με το εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να προτείνει τις επόμενες τάσεις στο χώρο του performance training και να ενημερώσει για τα άρτια τεχνολογικά ρούχα, όπως τις νέες σειρές ρούχων UA Rush™ & UA Recovery™ που έχουν ήδη γίνει το must-have κάθε επαγγελματία αθλητή, το απόλυτο δρομικό παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις UA HOVR™ Machina, με τεχνολογία HOVR™ και ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth*, για καταγραφή της προπόνησής σου καθώς και το signature shoe, το Curry 7, με τεχνολογία αφρού UA HOVR™ + Micro G™ και εμπνευσμένο χρωματικά από τις καθημερινές επιρροές της ζωή του.


 
Η Under Armour ιδρύθηκε το 1996 από τον 23χρονο τότε Kevin Plank, πρώην αρχηγό της ομάδας ράγκμπι του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ. Ως παίκτης ο Plank δυσανασχετούσε όταν άλλαζε το μουσκεμένο στον ιδρώτα μακό που φορούσε κάτω από τη φανέλα της ομάδας, αλλά είχε προσέξει ότι τα εφαρμοστά συνθετικά σορτς που χρησιμοποιούσε  στην προπόνηση παρέμεναν στεγνά. Όταν αποφοίτησε κλείστηκε στο υπόγειο του σπιτιού της γιαγιάς του στη Ουάσιγκτον, έφτιαξε το πρώτο του μακό από συνθετικό ύφασμα που απωθούσε τον ιδρώτα και έδωσε μερικά κομμάτια στην πρώην του ομάδα και σε φίλους που είχαν αρχίσει την καριέρα τους στη National Football League (NFL).

Under Armour Brand House #5 Λεωφόρος Mακαρίου 35, Λευκωσία. Πληρ. 22 656831.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close