Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό: 3 πάρτι που θα ξεσηκώσουν την πόλη

Τα πιο τρελάStreet Party της φετινής Τσικνοπέμπτης, που θα ενώσουν όλη τη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2020

Οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη (φέτος στις 20 Φεβρουαρίου) για να κορυφωθούν πανηγυρικά την 1η  Μαρτίου με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση! Στη Λεμεσό, την πόλη του κεφιού και του γλεντιού, παραδοσιακά η Τσικνοπέμπτη είναι μέρα ξεφαντώματος και φυσικά τσικνίσματος!  

Εξ ου και τα μαγαζιά της  Λεμεσού καλωσορίζουν το φετινό καρναβάλι γιορτάζοντας παραδοσιακά την Τσικνοπέμπτη.

Και πώς θα μπορούσαν να το γιορτάσουν καλύτερα, παρά με μεγάλα street parties που θα ενώσουν όλη την πόλη! 

Συγκεκριμένα τα μαγαζιά του πεζοδρόμου της οδού Γενεθλίου Μιτέλλα συνεργάζονται σε ένα μεγάλο, υπαίθριο πάρτι καρναβαλιού, με ξέφρενη διασκέδαση, φαγητό και ποτό, με τίτλο The Mitella Carnival Street Party. Τα μαγαζιά STO DROMO,
Barbacoa BBQ / Blind Pig και το Da Vinci, σε συνεργασία με την ομάδα Nostalgia Parties, ετοιμάζονται να σε διασκεδάσουν σε ρυθμούς 70s, 80s, 90s, 00s. Τη μουσική θα αναλάβουν φυσικά οι Claudio + DJ Marcos.

Σε αντίστοιχο κλίμα θα κινείται και το γειτονικό, χαρακτηριστικό στενό της οδού Ζικ Ζακ όπου τα καταστήματα της περιοχής διοργανώνουν επίσης ενα ενιαίο party, σε εξίσου γιορτινή ατμόσφαιρα. Στη γιορτή συμμετέχουν τα μαγαζιά Χουζούρι καφενείο, Boho Restobar και Guest meze bar. Στα decks θα βρίσκεται ο DJ Magic.

Λίγα βήματα βορειότερα, η γνωστή στοά με τις ομπρέλες στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού γίνεται το σκηνικό για ακόμα ένα ξέφρενο, καρναβαλίστικο πάρτι. Συγκεκριμένα, η στοά με τις πολύχρωμες ομπρέλες,  Juego Cafe-lounge, μας προσκαλεί να συναντήσουμε τον πάχα, ο oποίος θα δίνει μαθήματα για push-ups η ώρα 17:30. Μετά που το τσίκνομα εν ότι πρέπει για να κάψουμε λίες θερμίδες! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close