Βροχές, χιόνι και ισχυροί άνεμοι στο μενού του καιρού

Aναλυτικά η πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2020

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται μέχρι και τη Δευτέρα κατά διαστήματα αραιή κυρίως σκόνη.
 
Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι ανατολικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ αλλά στα δυτικά παράλια και το εσωτερικό θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά το πλείστον συννεφιασμένος με πολύ τοπικές ελαφρές βροχές και πιθανό χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη ως ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά που θα φέρει πολύ τοπικές, ελαφρές κυρίως βροχές και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι αλλά στα προσήνεμα ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και προοδευτικά εξασθενούν για να καταστούν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώνουν θα φέρουν λίγες τοπικές βροχές και χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα και θα παραμείνει στα ίδια, κανονικά για την εποχή επίπεδα και την Τρίτη. Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 54 εκατοστά.

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close