Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 μικρά και γοητευτικά ξενοδοχεία, για μοναδική διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Δωμάτια με θέα τη θάλασσα, με ρομαντικές γωνιές και βεράντες... Δωμάτια που φτιάχτηκαν μονάχα για δυο.

Σε πέτρινα αρχοντικά, κρυμμένα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Κύπρου και όχι μόνο... που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν τον έρωτά σου!

Polis 1907
Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας. 
Το αρχοντικό κατασκευάστηκε το 1907 με παραδοσιακές μεθόδους της εποχής και κλασική αρχιτεκτονική γραμμή. Αρχικά, ανήκε σε εύπορη οικογένεια ενώ στο πέρασμα των χρόνων είχε μετατραπεί σε αγορά καθώς ήταν το μεγαλύτερο κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την περίοδο 1949 μέχρι και το 1955 το κτήριο αποτέλεσε το πρώτο Γυμνάσιο Πόλεως, απόφοιτοι του οποίου ζουν ακόμα στην περιοχή.
Το πανέμορφο αυτό κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως προσθέτοντάς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας πάντα τη σύνδεση με το κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Mε την μίξη αυτών των στοιχείων, η παράδοση συνδυάζεται με τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το κάθε δωμάτιο διατηρεί το δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία τοπικής παράδοσης και κουλτούρας.
Το Polis 1907 διαθέτει πανέμορφο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Στο ισόγειο του Polis 1907 δημιουργήθηκε το ασιατικό εστιατόριο Akakiko όπου η ασιατική κουζίνα “συναντά” αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφέ και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.
>> Πληρ. www.louishotels.com. 

Aelia Wellness Retreat
Το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, ένας κρυμμένος θησαυρός στη Λευκωσία, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Ένα μοναδικό μέρος το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης. Με έμφαση στην ιδιωτικότητα, η κάθε σουίτα έχει διαφορετική διακόσμηση άκρως χαλαρωτική, με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οργανικά σχήματα και φυσικά χρώματα. Υπάρχουν οι deluxe και grand suites και χωρίζονται σε river view suites και mountain view suites.
>> (22015590) δρόμος Τσερίου-Αναλυόντα, Λευκωσία.

Sir Paul Hotel
Το Sir Paul Hotel, βρίσκεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού στην Κύπρο και πρόκειται για ένα διώροφο διατηρητέο πετρόκτιστο κτίσμα το οποίο χρονολογείται στα μέσα του 18ου αιώνα. Το μοναδικής αισθητικής city hotel της Λεμεσού, διαθέτει μόλις 22 δωμάτια. Με γνώμονα την άνεση, την κομψότητα και την πολυτέλεια, σχεδιάστηκαν με ιδιαίτερη λεπτομέρεια έτσι ώστε να παρέχουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία κατά την παραμονή του εκεί. Κάθε δωμάτιο προσφέρει ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελείς ανέσεις. Στις περισσότερες μονάδες υπάρχει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πόλη και τη θάλασσα.
(25 755454) Ιφιγενείας 5, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close