Shopping , News

Εσύ πώς θα εξιτάρεις τον Βαλεντίνο σου;

Design Sex Gadgets [world top 5]

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2020

Αντικείμενα του πόθου, τα οποία δεν προσφέρουν μόνο ηδονή και απόλαυση, αλλά και έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, σε σημείο που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως διακοσμητικά στο σπίτι ή στο γραφείο, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

#1. Wolfgang & hite models dildos
Όταν ένα αρχιτεκτονικό γραφείο αποφασίζει να εμπλακεί στη βιομηχανία του σεξ, συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για ένα σετ δονητών από σιλικόνη, το οποίο περιλαμβάνει έξι διαφορετικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής, εντυπωσιακά κτίρια, που αντιστοιχούν στη νεοϋορκέζικη γειτονιά Hudson. Κάθε ένα από αυτά τα κτίρια έγινε δονητής και δημιούργησε το αντίστοιχο block σε sex toy, με δονητές διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών.

#2. Crave Vesper
Αυτός ο κομψός μεταλλικός δονητής μπορεί να γίνει το δικό σου, σέξι, μυστικό. Φόρεσέ τον γύρω από τον λαιμό σου, ως ένα εκλεπτυσμένο κόσμημα και όταν νιώθεις την ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις, απλά ξεβίδωσέ τον και απόλαυσε τη στιγμή.

#3. DIY BDSM pony girl
Ή αλλιώς τα αλογάκια του σεξ. Εμπνευσμένος από τα παιχνίδια ρόλων του BDSM, ο Peter Jakubik πήρε τα κλασικά ξύλινα αλογάκια των παιδικών μας χρόνων και τους έδωσε μια πιο kinky διάσταση. Κορίτσια, ‘μεταμορφωμένα’ σε πόνι, δεμένα
χειροπόδαρα και αφημένα στις ορέξεις του κυρίαρχού τους, είναι έτοιμα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις σου. Το pony girl έρχεται σε κομμάτια και το στήνεις εσύ ο ίδιος στο σχήμα που θέλεις, ενώ οι ζωγραφιές είναι χειροποίητες.

#4. Eva II
Θα μπορούσε να ήταν έκθεμα σε Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, ως ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής, ωστόσο το Eva II, σχεδιάστηκε από την Dame Products για να προσφέρει μίας υψηλής αισθητικής απόλαυση και ηδονή είτε παίζεις μόνος είτε με παρέα, αφού μπορείς να το φοράς καθόλη τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

#5. Fun Factory Manta
Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην κατηγορία design set items, το Fun Factory Manta, αποτελεί το ιδανικό sex toy για solo καταστάσεις ή και ζευγάρια. Ο καινοτόμος και εργονομικός σχεδιασμός του αλλά και η δυνατότητά του να προσφέρει έξι διαφορετικές εντάσεις κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, είναι τα στοιχεία που έκαναν το κοινό να το αγα πήσει. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, αγκαλιάζει το πέος προσφέροντας ένα διαφορετικό είδος αυνανισμού, έξι ταχυτήτων, ενώ η εργονομική
λαβή του, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να το οδηγήσει εκεί που θέλει. Εναλλακτικά, μπορεί να εφαρμοστεί και σε ομοίωμα πέους δίνοντάς του πραγματική αίσθηση και κίνηση μέσω της δόνησης. Ιδανικό για χρήση με λιπαντικό που έχει ως βάση το νερό, ενώ είναι και αδιάβροχο.

Εσύ για να κλέψεις την καρδιά του πάρε δώρα από το Roses & Moss
Facebook: RosesandMoss
Instagram
: 
rosesandmoss

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close