Shopping , News

Βρες τον Βαλεντίνο σου.. μέσω APP

Τέσσερα Dating APP που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο φλερτ!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Φεβρουάριος, ως ο κατεξοχήν μήνας του έρωτα και της αγάπης, μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να εντρυφήσουμε στο πολύπλοκο αυτό ζήτημα, εξερευνώντας τα φωτεινά και σκοτεινά μονοπάτια του, τις επιλογές του, την εξέλιξή του αλλά και τις απολαύσεις του.

‘Γιατί να βγεις από το σπίτι, όταν μπορείς να τα κάνεις όλα από το κινητό σου’ λέει ο digital native λαός, ακολουθώντας πιστά το πρόσταγμα της νέας εποχής που θέλει τις ανθρώπινες σχέσεις -κυρίως τις ερωτικές- να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται μέσα από μία οθόνη κινητού.

Τα πολύ δημοφιλή σήμερα Dating Apps έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο φλερτ, τον έρωτα και το σεξ, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν την τόλμη της διαπροσωπικής επαφής, να δημιουργήσουν πίσω από το πληκτρολόγιο κάτι σοβαρό είτε κάτι πιο… πρόχειρο.

Στην αγορά αυτήν τη στιγμή κυκλοφορούν πέραν των 20 Dating Applications, ωστόσο τα δημοφιλή και επιτυχημένα περιορίζονται στα τέσσερα, τα οποία καλύπτουν όλες τις επιθυμίες και όλα τα γούστα.

Tinder
Είτε ψάχνεις για one night stand είτε για μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση, το Tinder είναι η ιδανική εφαρμογή και πλέον η πιο δημοφιλής. Δες φωτογραφίες, κάνε swipe, κάνε like σε όσους σου αρέσουν και περίμενε και το δικό τους like, για να ξεκινήσει η συζήτηση.

Facebook Dating
Από τις πιο φρέσκες εφαρμογές, το Facebook Dating έκανε την εμφάνισή του μέσα στο 2019 και αφορά μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του Facebook, που ήδη έχεις κατεβασμένη στο κινητό σου, θα βρεις την επιλογή Dating Profile. Εκεί μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό προφίλ, άσχετο με το υφιστάμενο, βασισμένο στις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σου. Το Facebook, βάσει των προτιμήσεών σου, προτείνει άτομα με ίδια ή παρόμοια ενδιαφέροντα με τα δικά σου, όχι όμως με χρήστες που ήδη έχεις φίλους στο Facebook. Αυτό θα συμβεί εάν εσύ επιλέξεις τη δυνατότητα Secret Crush, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέχρι εννέα άτομα, από χρήστες που ήδη ακολουθείς στο Instagram ή το Facebook και ακολούθως να ταιριάξεις μαζί τους, αν νιώθουν κι αυτοί το ίδιο.

Grindr
Το Tinder των gay, όπως το ονομάζουν, είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για ομοφυλόφιλους και queer άνδρες και αφορά κυρίως άτομα που ψάχνουν για γρήγορο και χωρίς δεσμεύσεις σεξ. Η λειτουργία της εφαρμογής είναι σχετικά απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις ένα προφίλ και να στείλεις μήνυμα σε αυτόν που σε ελκύσει περισσότερο βάσει της φωτογραφίας και των πληροφοριών που δίνει. Σημαντικό tip: να έχεις πρόχειρες αρκετές φωτογραφίες με το σώμα και το πρόσωπό σου.

Badoo
Με περισσότερους από 370 εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες, η εφαρμογή χρησιμοποιεί πολλές και διάφορες μεθόδους για να σου βρει το κατάλληλο ταίρι, ενώ θεωρείται και μία ασφαλής επιλογή, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίζει πως τα προφίλ που δημιουργούνται είναι πραγματικά. Η χρήση του αφορά κυρίως ‘αρπαχτές’ χωρίς δεσμεύσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το μέλλον.

Εσύ για να κλέψεις την καρδιά του πάρε δώρα από το Roses & Moss

Facebook
:
 RosesandMoss   
Instagram: rosesandmoss

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close