Eating News , Εστιατόρια

8 τροφές που απογειώνουν τη λίμπιντο

Οδηγός... για την καλύτερη διάθεση

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και επηρεάζει όλα τα όργανα. Κάποιες τροφές αναμφίβολα επιδρούν στη λίμπιντο και την ανεβάζουν κατακόρυφα και κάποιες άλλες την κατεβάζουν στα τάρταρα.

Για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο μαζέψαμε οκτώ Do’s, που θα μπουστάρουν την όρεξή σου και πέντε Don’ts για να μην βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Do’s

Καρύδια
Πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά, τα καρύδια ενεργοποιούν την αργινίνη, ένα αμινοξέο που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος αυξάνοντας την ανδρική στύση.

Μύδια
Εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, η οποία είναι απαραίτητη για την υγιή παραγωγή σπέρματος, τα στρείδια είναι επίσης πλούσια σε αμινοξέα που επηρεάζουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τη λίμπιντο.

Σπαράγγια
Εκτός από πλούσια σε φυλλικό οξύ, τα σπαράγγια βοηθούν στην παραγωγή ισταμίνης, μιας χημικής ουσίας που το σώμα απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Μοσχοκαρύδο, κανέλα και πιπέρι Καγιέν
Από την αρχαιότητα, πολλά μπαχαρικά, όπως το μοσχοκάρυδο και η κανέλα, έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της λίμπιντο. Ενώ λίγο καγιέν στο φαγητό, εκτός από γεύση, θα αυξήσει και την κυκλοφορία του αίματος, άρα…

Μαύρη Σοκολάτα
Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, η οποία είναι πλούσια σε φαινυλαιθυλαμίνη, μια ένωση που διεγείρει την απελευθέρωση ορμονών, όπως οι ενδορφίνες και η ντοπαμίνη, που μειώνουν τις αναστολές και προσφέρουν kinky βραδιές.

Καρπούζι
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κιτρουλίνη, μια ένωση που βοηθά στη στήριξη της χαλάρωσης των αιμοφόρων αγγείων, ενθαρρύνοντας τη ροή του αίματος για καλύτερη διέγερση.

Μπανανές
Είναι μεγάλη πηγή καλίου, ένα μέταλλο απαραίτητο για τις μυικές συσπάσεις, το οποίο είναι το κλειδί για ένα καλό σεξ. Επιπλέον, οι μπανάνες περιέχουν μια ένωση που βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη σεξουαλική ορμή στις γυναίκες.

Soy Sauce
Πλούσιο σε ισοφλαβόνες, επιδρά στο γυναικείο σώμα, όπως τα οιστρογόνα. Αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων σημαίνει αυξημένη λιπαρότητα στην κολπική περιοχή, άρα και στη σεξουαλική ικανοποίηση.

Don’ts
Τυριά και αλλαντικά
Παντζάρια
Μούρα
Μέντα
Δημητριακά

Εσύ για να κλέψεις την καρδιά του πάρε δώρα Roses & Moss


Facebook: RosesandMoss   
Instagram: rosesandmoss

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close