Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τις Κυριακές απολαμβάνουμε το καλύτερο (ίσως) Carvery Buffet της πόλης

Τις Κυριακές τρώμε οικογενειακά… στο Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο μας στρώνει το τραπέζι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2020

Κυριακή στις πλείστες χώρες του κόσμου, είναι μέρα ξεκούρασης. Στην Κύπρο όμως, σημαίνει και καλοπέραση. Και καλοπέραση παραδοσιακά… σημαίνει και καλό φαγητό.

Κανείς δεν συνδυάζει όλα αυτά καλύτερα, από το Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο μας στρώνει κάθε Κυριακή το τραπέζι, με το καλύτερο Carvery Experience της πόλης! 

Ξέχνα τα μπουφέ που ήξερες
Η φιλοσοφία του Carvery στο Columbia Steak House διατηρεί το all-you-can-eat κόνσεπτ του μεσημεριανού μπουφέ, αλλά εστιάζει στην προσφορά άριστης ποιότητας κρεάτων, ψημένα στην τελειότητα, που κόβονται μπροστά στον πελάτη.

Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αληθινή steak house εμπειρία χωρίς να χρειαστεί να περιορίζονται σε ένα πιάτο, αφού μπορούν να συνδυάσουν εξαιρετικά είδη κοπής κρέατος όπως βοδινό, χοιρινό, αρνί και κοτόπουλο... όλα σε ένα λαχταριστό, πολυσύνθετο γεύμα. 

Αν και το κρέας είναι αναμφισβήτητα VIP στο Κυριακάτικο μπουφέ του εστιατορίου, προσφέρονται πάμπολλες εναλλακτικές επιλογές, επώνυμα κρασιά και πεντανόστιμα συνοδευτικά όπως φρεσκότατο ψάρι, απίθανα ζυμαρικά  και δροσερές σαλάτες που αναδεικνύουν από την πρώτη μπουκιά, την τεχνογνωσία και εφευρετικότητα των σεφ.

Η εμπειρία απογειώνεται βέβαια, από δελεαστικές επιλογές γλυκών και επιδορπίων όπως κρεμ μπρουλέ βανίλιας, το πασίγνωστο τιραμισού και πολλά άλλα απολαυστικά επιδόρπια από το Columbia Confectionery.

Αληθινό value for money
Το Κυριακάτικο μεσημεριανό είναι για τους πολλούς. Είναι ευκαιρία να απολαύσουμε φίλους και οικογένεια, να ξεχάσουμε τη δουλειά και τη ρουτίνα και να θυμηθούμε πως η ζωή, όπως και το καλό φαγητό, είναι για να τη μοιραζόμαστε.

Έτσι, στο Carvery μπουφέ του Columbia Steak House, έρχεσαι με παρέα, όσο πιο μεγάλη, τόσο το καλύτερο. Τα λέτε ξέγνοιαστα μεταξύ σας ενώ απολαμβάνετε όλοι μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων που ικανοποιεί κάθε γευστική παλέτα, και όταν έρχεται ο λογαριασμός, η διάθεση ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.

Με μόνο 30 ευρώ ανά άτομο και μισή τιμή για παιδιά κάτω των 12, η μοναδική αυτή εμπειρία, είναι τόσο προσιτή... όσο είναι νόστιμη. 

Στην καρδιά της Λεμεσού… κάθε μέρα της βδομάδας
Αν και το Carvery μπουφέ προσφέρεται αποκλειστικά τις Κυριακές από τις 12:30 μέχρι τι 15:00, το Columbia Steak House είναι μοναδικός γαστρονομικός προορισμός, που δηλώνει πανέτοιμο να εντυπωσιάσει, κάθε μέρα της βδομάδας. Προσφέρει ίσως το καλύτερο στέικ στην Κύπρο, με ανώτερης ποιότητας αυθεντικά USDA κρεατικά και Black Angus βοδινό από Αυστραλία.

Με συναρπαστικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, το μενού του εστιατορίου δεν απευθύνεται μόνο σε steak lovers αφού συμπεριλαμβάνει και καθημερινά σπέσιαλς όπως σούσι και θαλασσινά, τα οποία μπορεί κανείς να συνοδέψει με εκλεκτά κρασιά, από την πλούσια κάβα. 

Κομψό και στιλάτο, το Columbia Steak House προσφέρει και εντυπωσιακό Lounge Bar χώρο, ιδανικό για να απολαύσετε ένα ποτό μετά το δείπνο ή κοκτέιλ με φίλους. 

Επισκεφθείτε το Columbia Steak House στο Columbia Plaza, στην οδό Αγ. Ανδρέου στη Λεμεσό, Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 19:00 μέχρι τις 23:00 και Κυριακές από τις 12:30 μέχρι τις 15:00 και 19:00 μέχρι 23:00.

Για κρατήσεις, καλέστε στο 25 278000 ή επισκεφθείτε το columbiaplaza.com/columbia-steak-house, για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close