Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία πιτσαρία (κρυμμένη) στο χωριό φτιάχνει αυθεντική ιταλική πίτσα

Το PizzeriaAl Borgo φτιάχνει αυθεντική ιταλική πίτσα, που ξεχωρίζει για τη γεύση, την ποιότητα και τηναυθεντικότητά της!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020

Είναι γεγονός ότι η πίτσα, είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή φαγητού στην Κύπρο, ειιδκά αν είναι φτιαγμένη όπως πρέπει! 

Κι όταν βρεις την ιδανική, καλό είναι να τη μοιράζεσαι με όλους! 

Ένας τέτοιος απολαυστικός προορισμός λοιπόν βρίσκεται σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Λεμεσό.

Ας το πάρουμε από την αρχή, όμως… Βρεθήκαμε ένα βράδυ κοντά στον Πύργο Λεμεσού και μάθαμε ότι το χωριό απολαμβάνει μερικές από τις πιο ωραίες πίτσες στην Κύπρο. Έτσι ως γνήσια λάτρις της πίτσας αποφάσισα να παραγγείλω με την παρέα... για να διαμορφώσω άποψη.

Εξάλλου, από ό,τι αργότερα έμαθα ο χώρος της διαθέτει μόνο μερικά τραπεζάκια, μιας και οι πλείστες παραγγελίες που εξυπηρετεί αφορούν delivery και take away. Στην πραγματικότητα, η ανοιχτή κουζίνα όπου ο ιδιοκτήτης φτιάχνει τη ζύμη του και έχει τις προετοιμασμένες γαρνιτούρες είναι σχεδόν μεγαλύτερη από την τραπεζαρία. Είναι ωστόσο ένα εστιατόριο που αποπνέει μια υπέροχη σπιτική ατμόσφαιρα γεμάτη με αρώματα.... ιταλικά.

Το Pizzeria Al Borgo φτιάχνει αυθεντική ιταλική πίτσα, που ξεχωρίζει για τη γεύση, την ποιότητα και την αυθεντικότητά της! Στο μενού της θα βρεις πολλές επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο! Ξεχωρίζει σίγουρα θα έλεγα το καλοφτιαγμένο (λεπτό) φύλλο ης, αλλάκαι το γεγονός ότι είναι πλούσια σε υλικά, χωρίς αυτά να καλύπτονται από τόνους τυριού!

Από τις παραδοσιακές όπως η Margherita, η Siciliana, η Χαβάη και η Special, αλλά καιι άλλες πιο ιδιαίτερες επιλογές που διαθέτουν είτε πιο πικάντικη γεύση όπως πεπερόνι, αλλά και με πιο μεσογειακό χαρακτήρα, όπως με χαλούμι,  ελληνική φέτα, ελιές, κρεμμύδι, πικάντικη πιπεριά και ρίγανη. Όπως η Cipriota (χαλούμι, λουνζά και ελιές) και η Autunno (ελιές μαριναρισμένες σε σκόρδο, κόλιανδρο και λεμόνι, μπέικον και χαλούμι).

Σίγουρα, η δοκιμή αξίζει! 

Γρηγόρη Αυξεντίου 2, Πύργος Λεμεσού. Πληρ. 96609718. 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close