Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σε αυτό το healthy spot, θα δοκιμάσεις το πιο νόστιμο υγιεινό φαγητό

Ένα νέοhealthy food point μόλις έκανε την εμφάνισή του

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020

Η υγιεινή διατροφή φαίνεται πως πλέον δεν είναι απλά μία τάση, αλλά τρόπος ζωής. Εξ ου και τα μαγαζιά με healthy προσανατολισμό και φιλοσοφία, τα οποία σερβίρουν πιάτα φτιαγμένα με υλικά ευεργετικά για την υγεία, με λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, αυξάνονται με (γοργούς θα έλεγα) ρυθμούς.

Ένα τέτοιο μαγαζάκι άνοιξε πριν από μερικές ημέρες στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Γλάδστωνος 50, πολύ κοντά στα φώτα του Πεντάδρομου.

Πρόκειται για το Urban Healthouse, που είναι ό,τι ακριβώς ορίζει και η ονομασά του! 

Είναι ένα απόλυτα φωτεινό μαγαζί, με ψηλά τζάμια και μοντέρνα διακόσμηση, λιγοστά τραπεζάκια στο ισόγειο για να απολαύσεις τον καφέ ή το γεύμα σου, ένα μοναδικό "πράσινο" τοίχο και μία σκάλα που οδηγεί σε ένα πατάρι, το οποίο λειτουργεί ως χώρος για εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις, μαθήματα yoga και pilates.

Εδώ λοιπόν δεν θα μάθεις μόνο να τρως καλά και υγιεινά αλλά θα μάθεις τι ακριβώς τρως, κι αυτό γιατί στο μενού του αναγράφεται η αναλυτική περιγραφή συστατικών και θερμίδων για την κάθε επιλογή.

Φαγητά με μειωμένους υδατάνθρακες, πιάτα πλούσια σε φυτικές ίνες, άπαχα γεύματα, αλλά και υψηλά σε πρωτεΐνες (κάπως έτσι τα έχουν διαχωρίσει στο μενού τους), προσεκτικά φτιαγμένα και για σένα που προσέχεις τη διατροφή σου αλλά και για σένα που ακολουθείς τη vegan φιλοσοφία. Την τιμητική τους έχουν λοιπόν τα muesli, quinoa, το chia και άλλα υλικά που θα δώσουν πιάτα υγιεινά και κυρίως νόστιμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει προτάσεις για όλους...

Όσο για τα ροφήματα που θα συνοδεύσουν τις επιλογές τους, αυτά μπορεί να είναι τα μοναδικά smoothies, bio tea, καφέδες και άλλα ροφήματα (κρύα και ζεστά), φρέσκοι χυμοί κ.ά., που είναι φτιαγμένα για να δώσουν μια τονωτική και δυναμωτική νότα στον καθένα. 

Επίσης, στα ρόφια και τα ψυγεία του θα βρεις φρέσκο χυμό σε γυάλινο μπουκαλάκι, χειροποίητο φιστικοβούτυρο, μαρμελάδες και ελληνικό μέλι.

Πληρ. 25 101763. 
Ανοικτό Δ-Σ 08.00-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close