Πάμε Ταξίδι , Guide

Emirates: Πετάμε με λιγότερα χρήματα σε 4 συναρπαστικούς προορισμούς

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι πλέον πιο κοντά με τους καταπληκτικούς ναύλους της Emirates

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, δίνει την ευκαιρία στους Κύπριους επιβάτες να ταξιδέψουν στο μαγευτικό Ειρηνικό Ωκεανό. Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι ακόμα πιο κοντά με τους ειδικούς ναύλους από την Emirates που είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την 1η Μαρτίου και για ταξίδια που θα λάβουν χώρα από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Πετάξτε με λιγότερα χρήματα σε τέσσερις συναρπαστικούς προορισμούς στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Βουτήξτε στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, ταξιδέψτε στις ηλιόλουστες περιοχές της Αυστραλίας ή δοκιμάστε τις δεξιότητές σας στο σερφ στην περίφημη παραλία Bondi του Σίδνεϊ. Εξερευνήστε το τροπικό δάσος ή απλά κάντε μια βόλτα στους τοπικούς γραφικούς αμπελώνες στη Νέα Ζηλανδία.

Με αποκλειστικές τιμές που ξεκινούν από €1185, οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά τριών καταπληκτικών προορισμών στην Αυστραλία, ενώ με €1502 στην Οικονομική Θέση μπορούν να επισκεφτούν το γοητευτικό Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Οι προσφορές από την Emirates περιλαμβάνουν: 

Οικονομική

 

Προορισμοί

Τιμή σε Ευρώ

Μελβούρνη

1,185

Σίδνεϊ

1,307

Μπρισμπέιν

1,320

Ώκλαντ

1,502

   

Διακεκριμένη

 

Προορισμοί

Τιμή σε Ευρώ

Μελβούρνη

3,304

Σίδνεϊ

3,351

Ζήστε τις περιπέτειες που προσφέρει η Αυστραλία και εξερευνήστε τα θεαματικά τοπία, τα τροπικά δάση και τις αμμώδεις παραλίες. Νιώστε τη ζωντάνια των πόλεων και απολαύστε τις εκπληκτικές γαστρονομικές επιλογές, κάνοντας μια βόλτα στους πολυπολιτισμικούς δρόμους της πόλης, μέσα από μια αξέχαστη βραδιά στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κόσμου, όπως την Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώρια, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης και την Όπερα του Σίδνεϋ. 

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να είναι ένας άγνωστος προορισμός για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ωστόσο υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να ανακαλύψετε. Δειπνήστε στο εστιατόριο Kazuya ή στο The Shed ή μπορείτε να επισκεφθείτε το νησί Goat Island Marine Reserve κατά την επίσκεψη σας στο Όκλαντ. Η φυσική ομορφιά της Νέας Ζηλανδίας είναι επίσης κάτι που πρέπει να ανακαλύψετε η οποία θα σας αγκαλιάσει με θέρμη. Μη χάσετε αυτή την αποκλειστική προσφορά της Emirates να εξερευνήσετε τη Νέα Ζηλανδία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε το www.emirates.com.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close