Wine Guide , Εστιατόρια

Νέα σελίδα για το Οινοποιείο Εκφράσεις

Μάθε τα πάντα που αφορούν το οινοποιείο, το κρασί, τα αμπέλια και τους ανθρώπους του!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2020

Το Οινοποιείο Εκφράσεις πρόσφατα ανέβασε την ολοκαίνουρια, ανανεωμένη ιστοσελίδα του www.ekfraseis.com όπου οι επισκέπτες της μπορούν να περιηγηθούν και να μάθουν τα πάντα που αφορούν το οινοποιείο, τα αμπέλια, τους ανθρώπους πίσω από την παραγωγή και τα κρασιά.

Ταυτόχρονα έχουν δοθεί στην αγορά το γνωστό Madari Hills Collection Ξυνιστέρι, εσοδείας του 2019 και ένα νέο ροζέ κρασί με την ονομασία Madari Hills Collection Μυθωδιά.

Το Οινοποιείο Εκφράσεις, αποτελεί μια μοντέρνα, συγκροτημένη και άρτια εξοπλισμένη οινοποιητική μονάδα, στεγασμένη στο κέντρο της δεύτερης ψηλότερης ορεινής κοινότητας της Κύπρου, το χωριό Χανδριά, στους πρόποδες της Μαδαρής και σε υψόμετρο 4000 ποδών. Αποτελεί ίσως το οινοποιείο με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ευρώπη και εκμεταλλεύεται κάποιους από τους υψηλότερους αμπελώνες τόσο στην Eυρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αμπελώνες του κτήματος καλύπτουν συνολική έκταση 15 εκταρίων έχουν μέσω υψόμετρο τα 4200 πόδια και τοποθετούνται σχεδόν στο σύνολό τους στις πλαγιές του όρους Μαδαρή.

Πίσω από την παραγωγή των κρασιών βρίσκεται ο Χρήστος Βασιλειάδης ένας νέος με μοντέρνα προσέγγιση οινοποιός, που ως φιλοσοφία του έχει την εκμετάλλευση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής προκειμένου να αποδώσει κρασιά με έντονα τα στοιχεία του terroir, κρασιά που να χαρακτηρίζονται από λεπτότητα, φινέτσα και ισορροπία.

To οινοποιείο αποτελεί έναν άριστο προορισμό για να επισκεφτεί κανείς, να περιηγηθεί, να δοκιμάσει και να αγοράσει εκλεκτά κρασιά.

Τα κρασία του οινοποιείου διατίθενται από τα καταστήματα Wine and More σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Επίσης θα τα βρείτε στις λίστες κρασιών επιλεγμένων εστιατορίων και ξενοδοχείων παγκύπρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το οινοποιείο και τα κρασιά του στο www.ekfraseis.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close