Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

12 πολυτελή δωμάτια για αξέχαστη διαμονή του Αγ. Βαλεντίνου

10+2ξενοδοχεία της Kύπρου που γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2020

Ήρθε και ο Φλεβάρης! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, ότι πλησιάζουμε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Μη βιαστείς να μιλήσεις περί κλισέ, εμπορικής γιορτής και όλα τα συναφή, και θα σου εξηγήσω το λόγο. Ξέρω, θα μου πεις ότι κάθε μέρα είναι γιορτή για τους ερωτευμένους! Γιατί να χρειάζεσαι μία μέρα το χρόνο ειδικά για να γιορτάσεις τον έρωτά σου, να κλείσεις κάποιο ρομαντικό ξενοδοχείο και να επιδοθείς “με το έτσι θέλω” σε ειδυλλιακά δείπνα υπό το φως των κεριών;

Θα σου πωγιατί: Πολύ απλά, γιατί είναι μία υπέροχη αφορμή! Κάτι σαν παράδοση, όπως όταν τσουγγρίζουμε αυγά το Πάσχα ή κόβουμε βασιλόπιτα την Πρωτοχρονιά.

Γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για μία ευχάριστη έξοδο, μία εκδρομή και διαμονή σε ένα κατάλυμα που καιρό λες να επισκεφθείς και που συνέχεια το αναβάλλεις;

Εμείς πάντως, πιο κάτω, σου έχουμε πολύ καλές προτάσεις: 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Tο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης και προετοιμάζει τους επισκέπτες του για την εμπειρία που τους περιμένει. Αποτελείται από από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Διαθέτει, τρεις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες -η μια με θαλασσινό νερό- και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, αλλά και το Kalloni Spa που περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας (δύο εκ των οποίων με Russian Banya) και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας. Η δε υψηλή γαστρονομία των εστιατορίων του, κλέβει τις εντυπώσεις. Εδώ λοιπόν, η διαμονή σου θα χαρίσει σε σένα και τον εκλεκτό/ή της καρδίας σου μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Δες το πακέτο που έχει ετοιμάσει το ξενοδοχείο.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25862000/ Φαξ: 25634222. Website: www.parklanecyprus.com & email: info@parklanecyprus.com.

Alasia Boutique Hotel & Spa
Ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά την πολυτέλεια και τον μοντερνισμό με τη σύγχρονη φιλοσοφία φιλοξενίας. Εξαιρετικές υπηρεσίες, ανωτάτου επιπέδου γαστρονομία και ένας κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας σε περιμένει στο Alasia Boutique Hotel & Spa. Κλείσε δωμάτιο και ζήσε μαζί με το ταίρι σου μια μοναδική εμπειρία απόδρασης στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης. Συνδύασε τη διαμονή σου με τα εστιατόριά του, που σερβίρουν προσεγμένη κάρτα επιλογών και αναβαθμισμένο μενού και ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη. επισκέψου όμως και το The Spa, που αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση χαλάρωσης και ευεξίας με μεγάλη επιλογή υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα και μασάζ. Τέλος, κλείσε το δείπνο σου στο κομψό The Polo Bar Restaurant, που προσφέρει για τη βραδιά ένα 6-course dinner που θα σας κερδίσει, παρέα με ζωντανή μουσική! 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25332000, Φαξ: 25335425. Website: www.alasiahotel.com.cy & email: alasia@alasiahotel.com.cy.

Louis Ivi Mare
Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, Louis Ivi Mare που βρίσκεται στην Πάφο είναι ένα πραγματικό στολίδι. Διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα- η μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο- σας περιμένουν να βουτήξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην άνεση και την κομψότητα, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο. Για την ημέρα των ερωτευμένων θα υποδεχτεί τους φιλοξενούμενους του με το πιο ρομαντικό πακέτο που περιλαμβάνει sparkling wine, σοκολάτες καθώς και λουλούδια στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Επίσης για το βράδυ οι ερωτευμένοι θα έχουν την επιλογή να δειπνήσουν, εάν το επιλέξουν, στα εστιατόρια «Ελληνικό», «Αkakiko» ή στο κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Palettes». Παράλληλα, το πρωί της επομένης, θα μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό με το ταίρι τους. Στο Louis Ιvi Mare, η χαλάρωση συνδυάζεται με την καλαισθησία και την πολυτέλεια. Μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία χαλάρωσης στο σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα και υπόσχεται να χαρίσει σε εσάς και το σύντροφό σας στιγμές ηρεμίας και ευεξίας. 
Δες τι ετοιμάζουν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου, εδώ.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26913555. Website: https://louishotels.com & email: info@louishotels.com.

Amara Hotel
To μοναδικής αισθητικής, πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού βρίσκεται κοντά στην Αρχαία Αμαθούντα, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα και το όνομα του Amara είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία ελληνικά και την λέξη αμάραντος, αυτό που δεν μαραίνεται, δεν πεθαίνει ποτέ, ο αιώνιος. To πολυτελές ξενοδοχείο έχει θέα τη θάλασσα και διαθέτει 207 δωμάτια ενώ στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει διώροφη σουίτα. Το ξενοδοχείο, ωστόσο δεν ξεχωρίζει μόνο για τα υπέροχα δωμάτια και την απαράμιλλη θέα, αλλά και για την υψηλή γαστρονομία του, στα εστιατόρια του. Μάλιστα για τη γιορτή των ερωτευμένων, έχει ετοιμάσει μοναδικά πακέτα, που συνδυάζουν την πολυτέλεια, τη χαλάρωση και την γαστρονομία, τα οποία ξεχειλίζουν από έρωτα! Κλείσε μία ονειρική νύχτα με τον αγαπημένο σας πρόσωπο, και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία! Δείτε τα πακέτα εδώ
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 2544 2222, Φαξ: 2544 2000, Website: https://www.amarahotel.com, e-mail: info@amarahotel.com



Amavi Hotel
Το καινούριο Made for Two Hotel, Amavi, ξεζωρίζει για την ιδιωτικότητα και την απόλυτη ηρεμία που προσφέρει στα ζεύγη που επιθυμούν διαφορετικού τύπου διακοπές ή διαμονή, από την μαζικότητα των ξενοδοχείων τουριστικών περιοχών. Το Amavi βρίσκεται στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του ΣΟΔΑΠ και διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα, προσφέροντας μια επιλογή από πέντε ξεχωριστές κατηγορίες δωματίων. Μεταξύ των υπηρεσιών του περιλαμβάνονται δύο εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, σπα και εστιατόρια με διάφορα είδη κουζίνας. Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ετοίμασε ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή, relaxing couples massage και δείπνο στο ξεχωριστό Nocturne. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26522500, Website: https://www.amavihotel.com, e-mail: info@amavihotel.com


Amathus Βeach Ηotel
Είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Το Amathus Βeach Ηotel ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Διαθέτει 239 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει άνεση, κομψότητα και πολυτέλεια. Εννέα από τις 36 junior suites διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, μία επιπρόσθετη πολυτέλεια που προσφέρει το Amathus στους απαιτητικούς του πελάτες.  Όσο για τη γαστρονομία των εστιατορίων του Amathus, αυτή είναι εξαιρετική και αξίζει να την ανακαλύψεις, ειδικά μία τέτοια βραδιά. Όπως επίσης αξίζει να ανακαλύψεις τις μοναδικές υπηρεσίες του Amathus Spa & Wellness Centre, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση... ειδικά για δύο.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25832000, Φαξ: 25832540, Website: www.amathuslimassol.com, email: amathus-reservation@amathushotel.com.

Island Boutique Hotel
Το Island είναι ένας νέος χώρος κοντά στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας, την παραλία του Μακένζυ, έτοιμος να ξεχωρίσει ως ένα 'νησί' απόλαυσης και ψυχαγωγίας. Ένας φρέσκος και άνετος χώρος που δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και ηρεμίας, αφού η θάλασσα κυριολεκτικά... τον αγγίζει! Κομψό και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, το ξενοδοχείο αυτό θα σας υποδεχθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαρίζοντάς σας στιγμές αγάπης, χαλάρωσης, ηρεμίας και φιλοξενίας. Για το σκοπό αυτό μάλιστα το ξενοδοχείο ετοίμασε και ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή και νόστιμο και εκλεπτυσμένο φαγητό. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 24664430, Website: http://islandrestaurantcy.com, email: info@islandhotelcy.com.

Radisson Blu Hotel
Πρόκειται για μία ξενοδοχειακή μονάδα νέας γενιάς που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση και την παραγωγικότητα με τη διασκέδαση, δημιουργώντας εμπειρίες, που κάποιος θέλει να ζήσει ξανά και ξανά. Πόσω μάλλον αν πρόκειται να τις ζήσεις με το ταίρι του. Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Radisson Blu Hotel, Larnaca ετοίμασε ένα εορταστικό πακέτο διανυκτέρευσης που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και με προσιτή τιμή. Περιλαμβάνει 5 course set menu δείπνο, που επιμελήθηκε ο σεφ του Radisson Blu Hotel, Larnaca Γιώργος Ζορλάκης με ζωντανή μουσική και ποτό καλωσορίσματος, διανυκτέρευση και πρωινό στο κρεβάτι στην ειδική τιμή των €199 για δύο άτομα.
Για αυτούς που επιθυμούν να κάνουν κράτηση μόνο για το δείπνο στον 5ο όροφο η τιμή είναι στα €60 το άτομο.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 24505800,  Website: https://www.radissonhotels.com/en-us/brand/radisson-blu.

The Landmark Nicosia
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων The Landmark Nicosia, φέτος είναι ο ιδανικός προορισμός για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Γιόρτασε επιλέγοντας το καταπληκτικό πακέτο διαμονής του The Landmark Nicosia, με διαμονή και ένα ρομαντικό δείπνο με ζωντανή μουσική σε Jazz διάθεση και gourmet set-menu 5 πιάτων αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Το Valentine’s Sleepover Πακέτο είναι για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Διαμονή με πρωινό, sparkling wine και φράουλες στο δωμάτιο. Δείπνο με Jazz διάθεση και δελεαστικό gourmet set-menu 5 πιάτων. Δωρεάν Χρήση του The Landmark Wellness: με γυμναστήριο | εσωτερική πισίνα | sauna |jacuzzi | steam room. Χαλαρώστε παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε ένα Full Body Massage στο The Landmark Wellness. Ειδικό πακέτο προσφοράς για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 22377777.

Londa Hotel
Ζήσε ένα απόλυτα ερωτικό τριήμερο σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο ξενοδοχείο. Μάθε για τις προσφορές στις πολυτελείς του σουίτες που συμπεριλαμβάνουν διαμονή με σαμπάνια για το καλωσόρισμα, πρόγευμα, candlelight dinner και μασάζ με αρωματοθεραπεία και περιποίηση προσώπου. Δες το πακέτο που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση! 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.:25865555. Website: www.londahotel.com.

Annabelle
Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Annabelle, του Oμίλου Thanos Hotels & Resorts, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και μετατράπηκαν σε μοντέρνους, άνετους χώρους, ενώ η περιοχή γύρω από την κεντρική πισίνα έχει επεκταθεί. Το ξενοδοχείο διαθέτει 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και υπάρχουν όμορφα διαμορφωμένοι τροπικοί κήποι γύρω από τη μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι Deluxe Suites, Studio Suites, Studio Suites με πισίνα και Superior Suites έχουν επίσης αναβαθμιστεί με νέα επίπλωση. Τα δωμάτια του Annabelle περιλαμβάνουν κομψά, μαρμάρινα στοιχεία και πολυτελείς ανέσεις. Επίσης, το roof bar Ouranos, προσφέρει ένα ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο μενού. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το λιμανάκι της Πάφου και το Μεσαιωνικό Κάστρο, το roof bar Ouranos, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, δεν ξεχωρίζει μόνο για το γούστο και την καλαισθησία του, αλλά και για το θεσπέσιο φαγητό, τα δροσιστικά cocktail και την υπέροχη μουσική.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26885000, Φαξ: 26945502, Website: www.annabelle.com.cy, email: annabelle@thanoshotels.com.

Alion Beach Hotel
Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο αποτελεί μία πραγματική όαση χαλάρωσης, άνεσης και πολυτέλειας. Βρίσκεται τοποθετημένο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, την παραλία Λιμανάκι και προσφέρει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν. Το Alion Beach διαθέτει 100 κομψά, ζεστά και φιλόξενα δωμάτια, το εκλεπτυσμένο περιβάλλον των οποίων προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Οποιαδήποτε από τις τέσσερις κατηγορίες δωματίων κι αν επιλέξεις, θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Κι αυτό γιατί είναι προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με μοναδικές υπηρεσίες, για άνεση και χαλάρωση. Ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έχει φτιάξει πακέτα με επιλογές που αξίζει να δεις! 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 23722900, Φαξ: 23722901, Website: www.alion.com, e-mail: alion@alion-beach.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close