Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτό είναι το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο

Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 10 τόνων και να παραμένει εν πτήσει για πέντε ημέρες.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2020

Το Airlander 10 θεωρείται το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο: Με μήκος 92 μέτρα, κινείται χάρη σε τέσσερις κινητήρες diesel των 325 ίππων, μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 10 τόνων και να παραμένει εν πτήσει για πέντε ημέρες, χωρίς να χρειάζεται ειδικό αεροδρόμιο, καθώς συνδυάζει χαρακτηριστικά αεροπλάνου και αεροπλοίου.

Τα χαρακτηριστικά αυτά του παρέχουν έναν «υβριδικό» χαρακτήρα στον οποίο οι δημιουργοί του «ποντάρουν» προκειμένου το αεροσκάφος να εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο και ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα αερομεταφορών. Πρόσφατα η εταιρεία (Hybrid Air Vehicles) αποκάλυψε το μοντέλο παραγωγής, καθώς, όπως ανακοίνωσε, πλησιάζει η έναρξη παραγωγής του και σε εξέλιξη είναι διαπραγματεύσεις με εμπορικούς πελάτες.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'
Το νέο, αναβαθμισμένο αεροσκάφος έχει βελτιωμένο σχήμα, για μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, βελτιωμένο σύστημα προσγείωσης, μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες, φορτία και εξοπλισμό και άλλα νέα χαρακτηριστικά. «Η αποκάλυψη του αεροσκάφους που θα παραλάβουν οι πρώτοι μας εμπορικοί πελάτες είναι μια συναρπαστική στιγμή και ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας για την πιστοποίηση του τύπου» είπε ο Τομ Γκράντι, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Διάβασε περισσότερα στο Economy Today.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close