Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ανοίγει τις πόρτες της η νέα μουσική σκηνή της πόλης

Μια νέα μουσική σκηνή έρχεται να ανανεώσει τη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2020

Μια εναλλακτική σκηνή στο κέντρο της Λεμεσού, η οποία φιλοδοξεί να πληρώσει το κενό στις βραδινές σας εξόδους.

Αυτό είναι το Séraphine Stage! Εξάλλου, δεν έχγινε τυχαία η επιλογή του ονόματος, αλλά σκοπός ήταν να αναδείξει τον ιδιαίτερο και διαφορετικό χαρακτήρα της ξεχωριστής αυτής σκηνής. Η χαρισματική γαλλίδα ζωγράφος Séraphine Louis, περιφρονημένη από τους συντοπίτες της, έζησε μια ζωή φτωχή και δύσκολη αλλά γεμάτη δημιουργική έκφραση, το μέγεθος της οποίας αποκαλύφθηκε κατά την πρώτη της ατομική έκθεση, που διοργανώθηκε, δυστυχώς, μετά τον θάνατό της.

To Séraphine Stage, εμπνευσμένο από τη μοναδική αυτή καλλιτέχνιδα, μια φορά το μήνα, παραχωρεί τη σκηνή του δωρεάν σε μια γυναίκα καλλιτέχνιδα, ως φόρο τιμής σε όλες τις γυναίκες οι οποίες έζησαν και δημιούργησαν στη σκιά της κοινωνίας, που τους αρνήθηκε φωνή και θέση, λόγω του φύλου τους. Κατ’ επέκταση, το Séraphine Stage, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους ανθρώπους, καλλιτέχνες και θεατές, που επιθυμούν ένα ζεστό χώρο-αγκαλιά στην καρδιά της πόλης.

Στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, θα απολαύσουμε μουσικά σχήματα, μικρές παραστάσεις, stand up comedy, εκθέσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, γνωστούς αγαπημένους ερμηνευτές και ανελισσόμενους καλλιτέχνες, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές.

Άλλωστε το Séraphine Stage συνδυάζει, σε ένα μοναδικό χώρο, την ψυχαγωγία με τη διασκέδαση.


 
Βάλε σημείωση
Η νέα μουσική σκηνή "έκλεισε" ήδη και το μεγάλο της μουσικό event! Νίκος Πορτοκάλογλου - Μπλε - Κίτρινα Ποδήλατα Live, τον Απρίλιο (και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Απριλίου)! Ανυπομονείς; 
(99 345062) Ειρήνης 88.

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close