Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H COFFEEHOUSE βραβεύτηκε στα Cyprus Retail Excellence Awards 2019

Η COFFEEHOUSE είναιη πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, βραβεύτηκε με Bronze Award για την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στο μετασχηματισμό και την καινοτομία.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2020

Με αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του κλάδου του λιανικού εμπορίου, αλλά και του ευρύτερου εμπορικού επιχειρείν, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 η τελετή απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019.

Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του ECR Cyprus, ανέδειξαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο, προϊόντων και υπηρεσιών.

Η COFFEEHOUSE, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, βραβεύτηκε με Bronze Award για την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στο μετασχηματισμό και την καινοτομία.

Την τελετή απονομής των βραβείων παρουσίασε o Ανδρέας Γιόρτσιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Σιανδρής, Πρόεδρος του ECR Cyprus και Commercial Manager της KEO PLC, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τα Cyprus Retail Excellence Awards έρχονται για να επιβραβεύσουν αυτούς που είναι ήδη πρωτοπόροι στην αγορά. 

Ο κ. Μάριος Λουκαΐδης, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και Managing Director στην εταιρία Synpraxis LTD απένειμε το Bronze Award στον γενικό διευθυντή της COFFEEHOUSE, κ. Φαίδωνα Χρίστου, συγχαίροντας την εταιρία.

Στον λόγο που απεύθυνε ο κ. Φαίδωνας Χρίστου ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές, καθώς και την επιτροπή για την τιμή αυτή, αναφέροντας ότι η COFFEEHOUSE είναι η πρώτη και μόνη κυπριακή αλυσίδα καφέ με ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο σύστημα franchise το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη, είτε σε επίπεδο ενός καταστήματος, είτε σε επίπεδο χώρας-master franchise. Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες-franchisees της COFFEEHOUSE και όλους τους baristi, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος σε αυτήν την επιτυχία, σερβίροντας καθημερινά με αγάπη τον τέλειο καφέ.

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: @coffeehouse_tastehabitat

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close