News , Guide

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στο σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα

Πώς θα σου φαινόταν εάν περνούσες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τις 14 Φεβρουαρίου, παρέα με το ταίρι σου στο σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας;

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020

Η Airbnb δίνει λοιπόν τη δυνατότητα μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σε ένα τυχερό ζευγάρι να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της διάσημης ηρωίδας στη «δίκαιη Βερόνα» για την ημέρα των ερωτευμένων. 

Η μεσαιωνική ιδιοκτησία που κατοικήθηκε κάποτε από την οικογένεια Cappelleti, είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην περίφημη πλατφόρμα. 

Το εσωτερικό της πέτρινης κατοικίας του 13ου αιώνα στη Βερόνα της Ιταλίας είναι διακοσμημένο με τοιχογραφίες στους τοίχους, πέτρινα τζάκια κι έπιπλα εποχής. Οι τόνοι που επικρατούν στο κτίσμα είναι κυρίως οι γήινοι που αποπνέουν μια ρετρό νότα και διατηρούν το παλιακό στοιχείο του σπιτιού, ενώ το υλικό του ξύλου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δημιουργώντας μια vintage ατμόσφαιρα. Όσον αφορά στις παροχές που θα έχει το τυχερό ζευγάρι που θα φιλοξενηθεί στο σπίτι, οι ίδιοι λοιπόν θα μπορούν να απολαύσουν ένα ειδικό και σίγουρα απολαυστικό γεύμα που θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin chef star Giancarlo Perbellini. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν όμως στο φαγητό. 

Στη συνέχεια, το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να αποσυρθεί στο δωμάτιο της Ιουλιέτας και να κοιμηθεί στο κρεβάτι που χρησιμοποιήθηκε στη φημισμένη έκδοση του Romeo and Juliet του 1968 από τον Ιταλό σκηνοθέτη Franco Zeffirelli. Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα τεράστιο king-sized bed, το οποίο περιτριγυρίζεται από χρωματιστά άνθη, που αποπνέουν μια ρομαντική essence στον χώρο. Το ξύλο επίσης κυριαρχεί στο υπνοδωμάτιο και πιο συγκεκριμένα στο κρεβάτι, ενώ οι τοίχοι διατήρησαν το παλιό τους προφίλ, με τα τούβλα να φαίνονται σε ορισμένα σημεία ενισχύοντας την παλαιότητά του. 


Το μπαλκόνι, από όπου οι δύο εραστές αντάλλασσαν όρκους αγάπης έχει γίνει ένα σημαντικό σημείο προσκυνήματος για τους τουρίστες, ενώ προστέθηκε σαν αξιοθέατο τον 20ό αιώνα. Όσοι παρευρεθείτε εκεί, θα έχετε πρόσβαση στη διάσημη βεράντα του σπιτιού για να απολαύσετε τη θέα στο υπόλοιπο κτίριο, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης της Βερόνας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δείτε κάθε όψη του κτίσματος που είναι σπουδαίας αρχιτεκτονικής. Οι εικόνες που θα βρεθούν μπροστά σας είναι απλά μαγευτικές και one of a kind. 

Για να έχουν μια ευκαιρία να κερδίσουν τη διανυκτέρευση οι υποψήφιοι πρέπει να επισκεφθούν τη διάσημη πλατφόρμα Airbnb και να γράψουν μια πρωτότυπη επιστολή στη Juliet (στην αγγλική γλώσσα) πατώντας εδώ, εξηγώντας γιατί πρέπει να επιλέξουν μαζί με τον σύντροφό τους να περάσουν τη νύχτα στο Casa di Giulietta. Οι υποβολές πρέπει να υποβληθούν έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020, οπότε σπεύστε να προλάβετε να λάβετε μέρος και ποιος ξέρει; Ίσως είστε εσείς οι τυχεροί που θα περάσουν μια ονειρεμένη βραδιά στο εμβληματικό σπίτι.

Πηγή: Glow.gr
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close