Ο ιστορικός οίκος μόδας Hermès λανσάρει την πρώτη του συλλογή καλλυντικών

Για την ακρίβεια, ο γαλλικός οίκος Hermès δημιούργησε τη σειρά Rouge Hermès, η οποία  αποτελείται από 24 αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα 75000 μεταξωτά μαντίλια και τις 9000 αποχρώσεις δέρματος που υπάρχουν στα αρχεία του οίκου. 

Η συσκευασία του θα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια μέταλλα που χρησιμοποιούνται για τα μεταλλικά στοιχεία των τσαντών και, επιπλέον, είναι επαναγεμιζόμενα, επομένως η αγορά του (θα κοστίζει 67 δολάρια, ενώ το επαναγέμισμα 42) θα είναι σαν μια μικρή επένδυση.

Θα βγαίνει σε δύο υφές, μία ματ, που είναι εμπνευσμένη από το σουέντ του Hermès, και μία σατινέ, προς τιμήν του λείου δέρματος της τσάντας «Kelly». Επίσης, θα είναι ελαφρά αρωματισμένα με μια σύνθεση που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό του οίκου, Christine Nagel.

Η υπεύθυνη του τμήματος καλλυντικών του Hermès, Agnès de Villers, είπε ότι η επιτυχία θα είναι οι πελάτες να το αντιμετωπίσουν ως ένα μοναδικό αντικείμενο Hermès και όχι ως ένα απλό κραγιόν. Ο δημιουργικός διευθυντής κοσμημάτων και παπουτσιών, Pierre Hardy, ο οποίος ήταν αυτός που σχεδίασε τη συσκευασία, δήλωσε ότι «η ιδέα είναι να έχει μια μορφή που θα είναι συγχρόνως απλή και παιγνιώδης, ώστε να ανανεώνεται επ’ άπειρον. Σπάνια ένας καλλιτεχνικός διευθυντής σκέφτεται το packaging μακροπρόθεσμα και όχι απλώς μια κι έξω».

Μάλιστα, όπως φαίνεται, στα σχέδια του οίκου βρίσκεται το λανσάρισμα και άλλων καλλυντικών, με μια νέα κατηγορία να προστίθεται κάθε έξι μήνες. Θα ακολουθήσουν makeup, σκιές ματιών και ρουζ και αργότερα και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29