Μουσική , Music News

Η Μπίλι Άιλις ήταν η μεγάλη νικήτρια των βραβείων Grammys

Η Μπίλι Άιλις ήταν η μεγάλη νικήτρια των μουσικών βραβείων Grammys 2020 που πραγματοποιήθηκαν χθες.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2020

Η Μπίλι Άιλις ήταν η μεγάλη νικήτρια των μουσικών βραβείων Γκράμι 2020 που πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή στο κέντρο Staples στο Λος Αντζελες. Η 18χρονη τραγουδίστρια παρέλαβε πέντε βραβεία σε σημαντικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των «Τραγούδι της Χρονιάς», «Αλμπουμ της Χρονιάς», «Πρωτοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνης» και «Καλύτερο Ποπ Σόλο Αλμπουμ». Ο αδερφός της Φίνεας Ο’Κόνελ, ανακηρύχθηκε παραγωγός της χρονιάς και παρέλαβε το βραβείο «Engineered Αλμπουμ».

Η Άιλις ξαφνιάστηκε με την απονομή του «Καλύτερου Τραγουδιού» και όταν ανέβηκε στη σκηνή, είπε: «Γιατί; Ποιος;». «Αισθάνομαι σαν ένα αστείο ανάμεσα σε πολλά και ποτέ δεν αντιμετώπισα το ο,τιδήποτε σοβαρά, όμως θέλω να πω δημόσια ότι είμαι ευγνώμων και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ». Στην παραλαβή άλλου βραβείου αργότερα, η καλλιτέχνις είπε: «Νομίζω ότι οι θαυμαστές αξίζουν μια αναφορά. Είναι ο μοναδικός λόγος που βρισκόμαστε εδώ». Σε αναφορά της σε θαυμαστές των άλλων υποψήφιων καλλιτεχνών που κέρδισε, η Αιλις είπε: «Θα μιλούν άσχημα για μένα για πολλά χρόνια». 

Αλλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Μπιγιονσέ, η Lizzo, ο ράπερ Νίψεϊ Χάσλ, ο Tyler the Creator, ο Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ, ο Lil Nas X, ο Μπίλι Ρέι Σάιρους και o DJ Khaled.  
Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της 62ης τελετής απονομής των Γκράμι, κυκλοφόρησε η είδηση θανάτου του 41χρονου δημοφιλούς αστέρα του NBA Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, σε συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. 

Η οικοδεσπότης της βραδιάς Αλίσια Κις, αφιέρωσε την τελετή στην μνήμη του Μπράιαντ, ερμηνεύοντας την δική της εκδοχή του τραγουδιού «So Hard To Say Goodbye», μαζί με το R&B, χιπ χοπ συγκρότημα Boyz II Men και μάλιστα στο στάδιο όπου ο Μπράιαντ έπαιξε μπάσκετ καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του με τους LA Lakers. 

«Είμαστε εδώ μαζί, στην μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής και γιορτάζουμε τους καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν, όμως για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όλοι αισθανόμαστε λύπη τώρα», είπε η Κις καθώς ανέβαινε στη σκηνή στο ξεκίνημα της τελετής. «Το Λος Αντζελες, η Αμερική και ολόκληρος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. Αυτή τη στιγμή ο Κόμπι και η κόρη του Τζιάνα είναι στην ψυχή μας, στην καρδιά μας, στις προσευχές μας, σε αυτό το κτίριο. Αφιερώστε μια στιγμή και κρατήστε τους μέσα σας». Πριν τον επίσημο φόρο τιμής που απέτισαν τα βραβεία στον Κόμπι, η Lizzo ερμήνευσε τα τραγούδια «Truth Hurts» και «Cuz I Love You» για εκείνον. «Η βραδιά είναι για σένα, Κόμπι».

Πηγή: Huffpost.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close