News , Guide

Όλες οι νέες σειρές που έρχονται το Φεβρουάριο στο Netflix

Δες ποια προγράμματα πρέπει να βάλεις στη watchlist σου.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020

To Netflix προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας, η οποία καταφέρνει να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, αλλά και νέων κορυφαίων θεαμάτων. Μπορεί ο Ιανουάριος να έκανε τον κύκλο του, ωστόσο μια ανάσα πριν μπει ο δεύτερος μήνας του νέου χρόνου εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να ανακαλύψουμε ό,τι νεότερο έχει να μας προσφέρει η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα. Από μεγάλες παραγωγές και cast σπουδαίων ανερχόμενων ηθοποιών, αλλά και αξιόλογες κι ενδιαφέρουσες θεματικές και σενάρια, το Netflix υπόσχεται πως και ο Φεβρουάριος πρόκειται να σας κάνει να «κολλήσετε» στη μικρή οθόνη. Συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε ποιες καινούριες αφίξεις θα προσθέσετε στη λίστα σας! Είναι τέλειες!


Locke & Key
Μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές, που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους το 2020 στο Netflix είναι το Locke & Key. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικς, η ιστορία ρίχνει φως σε τρία αδέλφια, τα οποία αναγκάζονται ν' αλλάζουν σπίτια μετά από τη βάναυση δολοφονία του πατέρα τους, ενώ στο μεταξύ ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά, που ξεκλειδώνουν διάφορες δυνάμεις και ικανότητες. Ο Joe Hill έχει μεγάλη συμμετοχή στη σειρά και οι παραγωγοί της ελπίζουν να σημειώσει την ίδια επιτυχία με το "The Umbrella Academy".
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Φεβρουαρίου

To All the Boys: P.S. I Still Love You
Τα sequels ταινιών στην πλατφόρμα του Netflix δε συνηθίζονται, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσε μια must have συνέχεια της ταινίας "To All the Boys", λόγω της μεγάλης επιτυχίας της πρώτης. Το γνωστό φιλμ που ανέδειξε τους Noah Centineo και Lana Condor πρόκειται να επαναφέρει στις μνήμες μας τις συναισθηματικές στιγμές του ζευγαριού και να μας χαρίσει μια νέα αίσθηση ρομαντισμού. Μην τη χάσετε!
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Φεβρουαρίου

Followers
Η σειρά αυτή φαίνεται ότι έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το πολυσυζητημένο "Black Mirror", δεδομένου ότι εστιάζει στην τεχνολογία και ιδιαίτερα στα διάσημα σε όλους social media της νέας εποχής. Πρόκειται για μια επίδοξη ηθοποιό, η οποία γίνεται ξαφνικά γνωστή μετά από ένα post στο Instagram της. Κάπως έτσι, γνωρίζει την καριέρα μιας superstar, αλλά και όλες τις πιέσεις που έρχονται με αυτήν τη νέα πραγματικότητα. Το Netflix περιγράφει το επερχόμενο show του ως πνευματώδες, εμπνευσμένο και ειλικρινές.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Φεβρουαρίου

All the Bright Places
Ένα νέο romantic δράμα πρόκειται να ολοκληρώσει τον μήνα Φεβρουάριο. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα, το φιλμ που σκηνοθετεί ο Brett Haley μιλάει για μία μεγάλη ιστορία αγάπης, μεταξύ των Violet και Theodore. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται τα νεαρά αστέρια του Hollywood, όπως οι Elle Fanning, Virginia Gardner, Keegan-Michael Key, Luke Wilson, κ.ά. Εάν αγαπάτε τις ρομαντικές κομεντί, αυτή η σειρά θα γίνει η αγαπημένη σας!
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου

Queen Sono
Ο Φεβρουάριος του 2020 θα σηματοδοτήσει ακόμη ένα ορόσημο, που αφορά τις κυκλοφορίες του Netflix, αφού θα παρουσιαστεί στην πλατφόρμα η πρώτη σειρά δικής της παραγωγής από την αφρικανική ήπειρο. Η υπόθεση κυνηγά μια μυστική πράκτορα, η οποία αντιμετωπίζει διεξοδικά το έγκλημα. Πρόκειται για μια δημιουργία της Kagiso Lediga, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Pearl Thusi ως Queen Sono. Εντάξτε την στη watch list σας και θα μας θυμηθείτε!
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου

Πηγή: Glow.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close