News , Guide

Η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα απόψε, με τη θερμοκρασία στους -6 βαθμούς

Αναλυτικά η πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020

Ψηλή πίεση εγκαθίσταται στην περιοχή.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα ισχυροί, 4 μέχρι 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, στους 5 στα ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 3 στα δυτικά και νότια παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 79 εκατοστά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close