Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10 διάσημα εστιατόρια της πόλης φτάνουν (πλέον) και στην πόρτα σου!

Η αγαπημένη πλατφόρμα food delivery των food lovers, μόλις έφτασε στην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020

Αν είσαι λάτρης του καλού φαγητού, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για τη WOLT; Άν όχι, σίγουρα θα σε ενδιαφέρει. 

Κι αυτό γιατί η Wolt, που ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της στην Κύπρο, υπόσχεται μία νέα, βελτιωμένη εμπειρία για όσους παραγγέλνουν φαγητό online.

Τι ακριβώς είναι η WOLT;
Η Wolt είναι μια βραβευμένη παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού, που μόλις έφτασε στη χώρα μας για να αλλάξει τα δεδομένα του delivery.

Ξεκίνησε ως startup στη Φινλανδία το 2014 και σήμερα βρίσκεται σε περισσότερες από 60 πόλεις παγκοσμίως, αριθμεί πάνω από 4+ εκ. χρήστες, 20.000 συνεργάτες διανομής, 9.000+ εστιατόρια και 700+ εργαζόμενους σε 60 πόλεις παγκοσμίως που παραγγέλνουν είτε μέσω του site της είτε των εφαρμογών της σε AppStore και Google Play. 

Διακρίθηκε με το βραβείο Apple Editors’ Choice Awards, ενώ σε χώρες όπως η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Τσεχία, η Πολωνία, είναι η αγαπημένη πλατφόρμα food delivery των food lovers.

Η εταιρεία αυξάνεται ταχύτατα και αυτό φαίνεται άλλωστε και από την κάθοδό της στην Κύπρο!

Μόλις έφτασε στην Κύπρο
Στην Κύπρο η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της –προς το παρόν στη Λευκωσία- εδώ και μερικές εβδομάδες φιλοξενώντας εκτός τις κλασσικές επιλογές και πολλά exclusive εστιατόρια με vegan επιλογές, ασιατικά, ινδικά και international κουζίνα.

Εύκολα και γρήγορα... και με live tracking
Η παραγγελία γίνεται εύκολα και απλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πάντα online είτε στο εύχρηστο app (AppStore, στο Google Play και παραγγείλτε online στο www.wolt.gr) είτε στο wolt.com.

Η πολύ user friendly εφαρμογή, σε καθοδηγεί από την αρχή: με το που κάνεις εγγραφή σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα για το πώς θα πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου, και ποιες είναι οι επιλογές σου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι. Με το που καταλήξεις στην παραγγελία σου και δώσεις την τελική έγκριση για να φύγει, η εφαρμογή σε ενημερώνει απευθείας εάν η παραγγελία σου έχει διαβαστεί και πόσος είναι ο χρόνος προετοιμασίας και παράδοσής της.

Έπειτα έρχεται το (πολύ) καλό κομμάτι με τον χάρτη που κάνει track τον οδηγό, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο την πορεία του.

Πότε (πραγματικά) ξεκίνησε από το μαγαζί, τι πορεία ακολουθεί, πόσα λεπτά του απομένουν μέχρι να φτάσει σε εσένα, αν έχει κίνηση στο δρόμο που πιθανόν να τον καθυστερήσει. Γενικά, σε τροφοδοτεί με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να ξέρεις τι ώρα ακριβώς θα τρως.

Η ακτίνα της Wolt στη Λευκωσία φτάνει προς το παρόν μέχρι…. ΕΔΩ, αλλά καινούριες περιοχές θα προστεθούν σύντομα.

 

Μερικά από τα εστιατόρια που μπορεί κανείς να βρει ήδη στην Wolt είναι τα: Βάλτου Ρίγανη, Beer & Beer, Il Forno, Inga's Veggie Heaven, Katakwa, Menta Speciality CoffeeShop, Monitor, Moondog's, Sushi La Bar και Stasikratous30. 
 

Παράλληλα η Wolt, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να προσκαλέσουν φίλους για να δοκιμάσουν το ΑPP και να επωφεληθούν τόσο εκείνοι όσο και οι φίλοι τους με έκπτωση 5 ευρώ στην επόμενη παραγγελία.

Επισκέψου το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της.
 

Προσκάλεσε τους φίλους σου για να δοκιμάσουν το APP, και να επωφεληθούν με έκπτωση 7 ευρώ στην πρώτη σου παραγγελία.

Βάλε τον κωδικό: CHECKIN7.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close