Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 15 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτό το weekend

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτo το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020

Το σαββαοτκύριακο πλησιάζει και εμείς ετοιμαζόμαστε για έξοδο! 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών θα σου φτιάξουν τη διάθεση, θα δημιουργήσουν νέες επιλογές στις εξόδους σου και θα σε ψυχαγωγήσουν με όλη τη σημασία της λέξης.

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα γεμίσουν αυτές τις μέρες το πρόγραμμά σου!

Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για την Αροδαφνούσα
Ο Παντελής Θαλασσινός για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται στην Κύπρο με το δικό του σχήμα, για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Στη συναυλία θα συμμετέχει και η Amalgamation Choir. ΟΛΑ τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της νέας «Αροδαφνούσας» η οποία αρχές του νέου έτους θα είναι έτοιμη να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς σε ένα περιβάλλον που κτιριακά δεν θυμίζει το προηγούμενο, αλλά προσφέρει την ίδια θαλπωρή και φροντίδα προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.
>> Παρ 24 Ιαν, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30.

Φωτογραφία 51
Το θεατρικό έργο «Φωτογραφία 51» της Άννα Ζίγκλερ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2015 με την Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της σπουδαίας επιστήμονα Ρόζαλιντ Φράνκλιν. Το όνομα της Βρετανίδας επιστήμονα επανέρχεται σήμερα στην επικαιρότητα, αφού θα το φέρει το ρόβερ της ευρωρωσικής αποστολής ExoMars, το οποίο συναρμολογείται στη Βρετανία και θα σταλεί στον πλανήτη Άρη το 2020, και αναμένεται να φτάσει τον Μάρτιο του 2021. Η απόφαση για την ονομασία αυτή βασίστηκε στο ότι «η εξερεύνηση είναι στο DNA του ανθρώπου». Το έργο διαδραματίζεται στο King’s College του Λονδίνου, 1951-1953. Ένα συγκινητικό και χιουμοριστικό πορτρέτο της Ρόζαλιντ Φράνκλιν, μιας από τις πιο σπουδαίες γυναίκες επιστήμονες του 20ου αιώνα, και του παθιασμένου της στόχου να καθορίσει το περίγραμμα του μορίου του DNA. Μια ομάδα από φυσικούς ξαναζούν το κυνηγητό, αποκαλύπτοντας τα αδόξαστα κατορθώματα αυτής της πρωτοπόρου και της ισχυρά ανεξάρτητης γυναίκας. ‘Ένα έργο για τη φιλοδοξία, την απομόνωση και τον αγώνα για μεγαλείο. Σε μετάφραση της Ανθής Ζαχαριάδου, ο Ανδρέας Αραούζος σκηνοθετεί την Παναγιώτα Παπαγεωργίου, τον Ανδρέα Τσέλεπο, τον Φώτη Αποστολίδη, τον Πάνο Μακρή, τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους και τον Γιάννη Καραούλη. Σκηνικά και κοστούμια σχεδιάζει η Έλενα Κατσούρη και τους φωτισμούς ο Βασίλης Πετεινάρης ενώ μουσική συνθέτει ο Γιώργος Κολιάς.
>> Παρ 24 Ιαν, Δημαρχείο Αγίας Νάπας, Αγία Νάπα, 20.30. Εισιτήρια: €15 , €12 (φοιτητές, συνταξιούχοι, ηθοποιοί), €10 μαθητικό από www.tickethour.com.cy και όλα τα ACSCourier.
Πληροφορίες: 7777 7040. 

Βάφ' τα Μαύρα αλά Κυπριακά
H ξεκαρδιστική κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, προσαρμόζεται στην κυπριακή πραγματικότητα από τη Μαρίνα Φραγκεσκίδου. Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκας. Ένας νεκρός μεγαλοεπιχειρηματίας, κληρονόμοι, ένα φέρετρο, μοιραίες γυναίκες και περιουσίες για μοίρασμα εμπλέκονται σε μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης. Παίζουν: Κώστας Καζάκας, Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Χριστοφή, Ζωή Κυπριανού, Μιχάλης Μουστάκας, Εύρος Βασιλείου, Μαρία Παπακώστα, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ειρήνη Σαλάτα.
>> Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θέατρο ΠΑΣΥΔΥ, Λευκωσία, 20.30. Πληροφορίες: 70009093.

Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ
Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα. Παίζουν:  Λώρης Λοϊζίδης, Φώτης Γεωργίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Σοφία Καλλή,Πένυ Φοινίρη, Μαρίνα Βρόντη,Στέλλα Φιλιππίδου, Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.
>> Παρ 24 Ιανουαρίου, Σατιρικό θέατρο, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Η νύχτα έχει πολλά μάτια
Μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου σε δυστύχημα, η Έλεν Κάτγουελ, νεαρή κληρονόμος μιας πλούσιας οικογένειας, πέφτει σε κατάθλιψη. Η στενή της φίλη Σάρα, εκπαιδευμένη νοσοκόμα, τη βοηθά να ξαναβρεί τον εαυτό της και σύντομα η Έλεν γνωρίζει τον Τζων Γουήλερ, ένα μεγαλύτερο της άντρα με ύποπτο επαγγελματικό παρελθόν. Σύντομα παντρεύονται και μετακομίζουν στο Μανχάταν, μαζί με τη Σάρα η οποία εξακολουθεί να εκτελεί χρέη προσωπικής νοσοκόμας και τη Σοφία, τη Σιτσιλιάνα οικονόμο. Η απρόσμενη εμφάνιση του εκκεντρικού τους γείτονα Άπλμπυ, ο οποίος μοιάζει να τους κατασκοπεύει, προκαλεί περαιτέρω εντάσεις στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα. Υποφέροντας από χρόνια αϋπνία, η Έλεν περιφέρεται συχνά μέσα στο σπίτι τις αυγινές ώρες μέχρι που ένα βράδυ καταρρέει όταν βλέπει ένα πτώμα στο παράθυρο του απέναντι εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Ο Τζων και η Σάρα επιμένουν ότι πρόκειται για παραίσθηση και ότι θα πρέπει να ξαναμπεί σε εξειδικευμένη κλινική. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο σκοτεινή. Παίζουν: Ε. Σερένα, Ι. Ιακώβου, Στ. Γκρέκο, Χρ. Χρυσάνθου, Δ. Δημοσθένους, Μ. Ζίττη, Σκ. Πολυκάρπου, Ν. Χαραλάμπους.
>>Σ 25 και Κ 26 Ιανουαρίου 2020, Θεατρικός Πολυχώρος ΕΣΤΙΑ, Λευκωσία. Πληρ.: 99 588330 / 97 790533.

Η τριλογία του παραθερισμού
την αριστουργηματική Τριλογία του παραθερισμού, ο Κάρλο Γκολντόνι σατιρίζει, με πικρό χιούμορ και περιπαικτική διάθεση, τα πάθη της ανθρώπινης φύσης, τη σπατάλη, την επιδειξιομανία, την υπερβολή, την αλαζονεία και τον εγωκεντρισμό. Καυτηριάζει παράλληλα την επιπόλαιη τάση των ανθρώπων να δανείζονται και να ξοδεύουν δίχως μέτρο, που τους οδηγεί μοιραία στην ηθική κρίση και την οικονομική καταστροφή. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς (Το τρίτο στεφάνι, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου) επιστρέφει στη σκηνή του ΘΟΚ, ανεβάζοντας την κλασική διαχρονική κωμωδία του μεγάλου Ιταλού συγγραφέα. Μαζί του συνεργάζεται μια ξεχωριστή ομάδα συντελεστών και ηθοποιών. Παίζουν: Προκόπης Αγαθοκλέους, Γιώργος Αναγιωτός, Νίκη Δραγούμη, Αντώνης Κατσαρής, Αναστασία-Ραφαέλλα Κονίδη, Καίτη Κωνσταντίνου, Μάριος Κωνσταντίνου, Αντωνία Χαραλάμπους
>> Παρ 24 & Σ 25 Ιανουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 20.30. 

Η Γυναίκα με τα Mαύρα
Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Η Γυναίκα με τα Mαύρα» {THE WOMAN IN BLACK} των Susan Hill & Stephen Mallatratt σε μετάφραση Φρίξου Μασούρα, και σκηνοθεσία Ανδρέα Κυριάκου. Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», 24 Ιανουαρίου 2020, 8.30 μ.μ.
«Η Γυναίκα με τα Mαύρα» αποτελεί το δεύτερο μακροβιότερο σε παραστάσεις έργο στο θρυλικό Γουέστ Εντ του Λονδίνου. Όλοι οι συντελεστές που ανέβασαν το έργο μέχρι σήμερα συμφωνούν πως πρόκειται για μια παράσταση που σε κατατρέχει ακόμη και μετά που πέφτει η αυλαία. Πολλές φορές, ως θεατές, νοιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε μια ιστορία τρόμου για να μας θυμίσει την αγάπη που πρέπει να έχουμε για την ζωή. Στο κάτω-κάτω, λίγης ώρας λαχτάρα μπορεί να μας φέρει μια τεράστια ανακούφιση στο τέλος, αφού θα μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στην αγκαλιά της οικογένειάς μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, σώοι και αβλαβείς. Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» σας προσκαλεί να ζήσετε και εσείς αυτή την σκοτεινή ιστορία τρόμου που έζησε ο Άρθουρ Κιπς. Το ανεξήγητο σμίγει με το απρόσιτο σε ένα μοιραίο χορό συναισθημάτων επί σκηνής, με το ακροατήριο να ζει τον φόβο και τον τρόμο μαζί με τους ηθοποιούς του έργου. Καθίστε αναπαυτικά, ηρεμήστε και αφεθείτε στα μυστήρια που κρύβει η πυκνή ομίχλη και το σκοτάδι του Ιλ Μαρς.
>> Πρεμιέρα Παρ 24 Ιαν, Θέατρο Διόνυσος, Λευκωσία, 20.30. Τακτικές παραστάσεις στη Λευκωσία: Παρασκευή & Σάββατο στις 8.30 μ.μ. , Κυριακή στις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Κρατήσεις: 22818999 & 99621845.

Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα 
Το ωραιότερο και πιο επιτυχημένο λαϊκό πρόγραμμα που αγαπήθηκε φανατικά απ’ όλους, έρχεται στο Ριάλτο τον Ιανουάριο. Συμμετέχουν: Δημήτρης Ανδρεάδης: πλήκτρα, Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόν, Αλέξανδρος Καμπουράκης: ακορντεόν, Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόν, Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο, Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόν, Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο, Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι, Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι, Γιώργος Ταμιωλάκης – τσέλο. Διάρκεια: 150'.
>> Σ 25 Ιαν Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30 Εισιτήρια: €25 / 20. Πληρ. 77777745.
>> Κ 26 Ιαν, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00. 

Στέλλα Γεωργιάδου & Λευτέρης Μοσχοβίας
Οι Μουσικές Βραδιές στο Κτήμα Γεωργιάδη στη Σκαρίνου, επιστρέφουν δυναμικά με τη Στέλλα Γεωργιάδου και τον Λευτέρη Μοσχοβία που σας υπόσχονται 6 αξέχαστα Σαββατόβραδα διασκέδασης. Από 25/1 ξεκινά ένα υπέροχο πάρτυ με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια. Ελληνικά, ξένα, λαϊκά, μπαλάντες. Την γευστική σας απόλαυση έχει αναλάβει ο αγαπημένος σεφ Αντώνης Χαραλάμπους με την ομάδα του.
>> Σ 25 Ιαν, Κτήμα Γεωργιάδη, Σκαρίνου, επ. Λάρνακας, 21.00. Πληρ. 96790979.

Piano & Voice Chapters
Το Dream Theatre Productions, παρουσιάζει την μουσική παράσταση Piano & Voice Chapters, με την Μάρα Κωνσταντίνου και τον πιανίστα Σάββα Σάββα. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται στο κέντρο της παλιάς πόλης και μαζί φτιάχνουν μια μουσικοθεατρική παράσταση, κεφάλαια ζωής γεμάτα αναμνήσεις και ήχους απ΄τα παλιά. Χαρίζοντας στο κοινό τους μια όμορφη νότα από το χθες, το σήμερα και το τώρα. Ένα γλυκό ταξίδι στο χρόνο, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και μυρωδιά τζαζ!
>> Πρεμιέρα: Σ 25 Ιανουαρίου, Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης (παλιά Λευκωσία), 21.00, €10. Πληρ. 22 664 697.

Ένα πολύχρωμο Escape Room φτάνει στην Κύπρο
Ένα εντυπωσιακό Escape Room έρχεται στη Λευκωσία για δύο μόνο μέρες, στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ’ (#yourEUright) που πραγματοποιείται από το διοικητικό τμήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για την ευρωπαϊκή πολιτική στους τομείς της δικαιοσύνης, των καταναλωτών και της ισότητας των φύλων (DG Just). Το Escape Room, το οποίο θα περάσει από συνολικά δέκα ευρωπαϊκές χώρες, θα κάνει στάση στο The Mall of Cyprus το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. Το κοινό, θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο παιχνίδι εντελώς δωρεάν, σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων, και να εξιχνιάσει το «μυστήριο», μαθαίνοντας παράλληλα τα δικαιώματά του ως καταναλωτής. Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα δικαιώματά τους που αφορούν τα ταξίδια, την ασφάλεια των προϊόντων, τη διαφάνεια στα τέλη και τις υπηρεσίες των τραπεζών, τις διαδικτυακές αγορές, την εγγύηση των προϊόντων, την αξιόπιστη διαφήμιση και τους δίκαιους όρους συμβολαίων. Λόγω του ότι μερικές φορές τέτοια ζητήματα μπορεί να είναι πολύπλοκα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε αυτό το ευφάνταστο παιχνίδι για να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό, με απλά καθημερινά παραδείγματα.
>> Σ 25 & Κ 26 Ιαν, The Mall of Cyprus, Λευκωσία. 

Λιόλια
Η Μemorandum Theatre Group ανακοινώνει τέσσερις επιπλέον – τελευταίες –  παραστάσεις για την καινούρια της παραγωγή «Λιόλια. Μία συγκινητική Ιστορία Αγάπης» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου «Κερένια Κούκλα», σε σκηνοθεσία / δραματουργία του Παναγιώτη Μπρατάκου. «Θα σας πω μιαν ιστορία απλή και λυπητερή, γιατί απλή και λυπητερή είναι η ζωή...». Η Κερένια Κούκλα είναι το δεύτερο βιβλίο του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου (1867-1911), το οποίο πρωτοδημοσιεύτηκε σε συνέχειες στην εφημερίδα Πατρίς το 1908 και εκδόθηκε ως αυτοτελές βιβλίο το 1911, τη χρονιά του πρώιμου θανάτου του συγγραφέα. Στις σκονισμένες φτωχογειτονιές μιας παραπλανητικά ειδυλλιακής Αθήνας ξετυλίγεται ένα αστικό δράμα ταπεινών και καταφρονεμένων, σαν να ήταν οι τραγικοί ήρωες ενός αρχαίου δράματος: καθένας τους έχει το δίκιο με το μέρος του και κανείς τους δεν έκανε κάτι για το οποίο πρέπει να πληρώσει ή να τιμωρηθεί. H Μοίρα όμως εκτελεί τα προγραμμένα, που φαντάζουν αναίτια και παράδοξα. Απέναντι σε αυτή την σκληρή και άδικη Μοίρα, ο συγγραφέας υμνεί τη Ζωή, την Φύση, τον Ήλιο και τον Έρωτα. Κορυφαίο συμβολιστικό έργο της ελληνικής πεζογραφίας, η Κερένια Κούκλα  προκάλεσε σάλο στην εποχή της, τόσο για τη δημοτική γλώσσα της, που στοίχισε στο έργο πολλές εκδοτικές περιπέτειες, όσο και για την τολμηρότητα του θέματος, που πήγαινε κόντρα στον καθωσπρεπισμό. Το μυθιστόρημα αυτό, που αγαπήθηκε και επανεκδόθηκε πολλές φορές, έγινε το πρώτο ελληνικό λογοτεχνικό έργο που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1916 από τον Μιχάλη Γλητσό, θεατρικό έργο, τηλεοπτική σειρά και graphic novel. Η Μemorandum Theatre Group εμπνέεται από αυτό το υπέροχο ερωτικό παραμύθι για να μας παρουσιάσει μία συγκινητική ιστορία για τα πάθη του έρωτα και την δύναμη της αγάπης, σε μια παράσταση που συνδέει τους παράφορα ερωτευμένους ήρωες του Χρηστομάνου με το ρεμπέτικο τραγούδι σε ενορχήστρωση και μουσική διασκευή του  συνθέτη Δημήτρη Σπύρου.
>> Σ 25 & Κ 26 Ιαν, Δεύτερη (Πάνω) Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, Λευκωσία, 20.30. 

Μια φορά κι έναν καιρό
Η ομάδα ΚΟΥΚΛΟιστορίες παρουσιάζει την κουκλοθεατρική παράσταση «Μια φορά κι έναν καιρό», η οποία είναι βασισμένη στο παραμύθι της Μάγια Μπάριτς «Το τραγούδι του ποταμού». Σε διασκευή και σκηνοθεσία Λουκίας Αντωνίου. Μια όμορφη παράσταση που οι εναλλαγές των εποχών στη φύση δημιουργούν το πλαίσιο για μια όμορφη και μεταφορική ιστορία που μιλάει για τη λαχτάρα, τη συνάντηση, τον αποχωρισμό, την αγάπη και την υπερνίκηση της φιλίας του Ιγνάτιου του ποντικού και της Αμαλίας της ποντικίνας. Η παράσταση είναι με την τεχνική του επιτραπέζιου κουκλοθεάτρου, με χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες από την ομάδα μας. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδία ηλικίας από 2 μέχρι 102 ετών.
>> Σ 25 & Κ 26 Ιαν, Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσός, 11:00 &16:00.

Αυτή την Κυριακή πάμε για ένα bookworm brunch
Αν το brunch είναι μέσα στα πράγματα που θα κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πάρε τον τετράποδο φίλο σου και πήγαινε στο πρώτο bookworm brunch στο Lab restaurant + bar που διοργανώνει το καταφύγιο σκύλων Sirius αυτή τη Κυριακή. Εκεί εκτός από ένα απολαυστικό brunch το οποίο θα περιλαμβάνει και vegan επιλογές, θα μπορείς να αγοράσεις βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Όλα τα βιβλία είναι δωρεές από φίλους και υποστηρικτές του καταφυγίου ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι εισπράξεις από τα βιβλία, καθώς και το 10% των εισπράξεων από τα ποτά και το brunch θα δοθούν στο καταφύγιο. 
>> Κ 26 Ιαν, Lab restaurant + bar, Λεμεσός. 11.00-15.00. Για κρατήστε 25738882 . 

Ο Μικρός Πρίγκιπας 
«Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα. Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια», γράφει ο Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. Το έργο που ανεβάζει το «θέατρο ένα» αποτελεί μια ευρηματική παράσταση που μεταφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα σε σχέση με την φιλία, την αγάπη και τη δύναμη της φαντασίας. Ταυτόχρονα καυτηριάζει τις συμπεριφορές του κόσμου των μεγάλων που σε αρκετές περιπτώσεις χαρακτηρίζονται από ματαιοδοξία, εγωισμό, δίψα για εξουσία και λεφτά, απληστία, συμπεριφορές που οδηγούν τους ανθρώπους στη μοναξιά. Παίζουν: Μάριος Στυλιανού, Θέμις Ππόλου, Βασιλική Ανδρέου
>> Κάθε Σ, 15.00 & Κ, 11.00, Θέατρο Ένα, Λευκωσία. Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 22348203. Γενική είσοδος: 8 ευρώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close