Eating News , Εστιατόρια

Ένα κατάστημα βιολογικών προϊόντων, μας κερνά γλυκά (το Σάββατο)

To Organico στη Λευκωσία μάς καλεί να γνωρισoυμε τα γλυκάSweets by Coca

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020

"Κοπιάστε να σας κεράσουμε μπάλες ενέργειας, τρούφες σοκολάτας, μπισκότα βρώμης και μπουκιές βρώμης!".

Το προσεχές Σάββατο δοκιμάζουμε γλυκά φτιαγμένα με πολλή αγάπη, γλυκά vegan (νηστίσιμα), γλυκά χωρίς ζάχαρη και κάποια χωρίς γλουτένη. Γλυκά που προσφέρουν ισορροπημένη ενέργεια, πολλά θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό μας, αλλά συνάμα μεγάλη απόλαυση αφού πραγματικά δεν υστερούν σε τίποτα από τα συνηθισμένα γλυκά.

Τα γλυκά Sweets By Coca αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για τα παιδιά, προστατεύοντάς τα από τις παρενέργειες της ζάχαρης και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αποτελούν επίσης μια καλή ιδέα για κεραστικά εορτών και γενεθλίων, για μικρούς και μεγάλους!

Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 25/1/2020, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο Organico μπάλες ενέργειας, τρούφες σοκολάτας, μπισκότα βρώμης και μπουκιές βρώμης.

Πληρ. 22 006687.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κερνάμε γλυκά Sweets by Coca στο Organico #Vegan #SugarFree Κοπιάστε να σας κεράσουμε μπάλες ενέργειας, τρούφες σοκολάτας, μπισκότα βρώμης και μπουκιές βρώμης! Δοκιμάζουμε γλυκά φτιαγμένα με πολλή αγάπη, γλυκά vegan (νηστίσιμα), γλυκά χωρίς ζάχαρη και κάποια χωρίς γλουτένη. Γλυκά που προσφέρουν ισορροπημένη ενέργεια, πολλά θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό μας, αλλά συνάμα μεγάλη απόλαυση αφού πραγματικά δεν υστερούν σε τίποτα από τα συνηθισμένα γλυκά. Τα γλυκά Sweets By Coca αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για τα παιδιά, προστατεύοντάς τα από τις παρενέργειες της ζάχαρης και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αποτελούν επίσης μια καλή ιδέα για κεραστικά εορτών και γενεθλίων, για μικρούς και μεγάλους! Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 25/1/2020, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο Organico μπάλες ενέργειας, τρούφες σοκολάτας, μπισκότα βρώμης και μπουκιές βρώμης. #Organico #Bio #Organic #Supermarket #SweetsByCoca #OnSaturday

A post shared by Organico (@organicocy) on

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close