News , Guide

H αποψινή νύχτα θα είναι ακόμη πιο κρύα

Έρχεται πολύ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ πολύ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα αναμένεται αργά τη νύκτα της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Στα ψηλότερα ορεινά θα υπάρχει παγετός.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να παραμείνει ο παγετός, μέχρι το μεσημέρι.
 
Την Πέμπτη, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ πιθανό να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Αργά τη νύκτα αναμένεται ενίσχυση των βόρειων ανέμων, τοπικά σε πολύ ισχυρούς μέχρι σφοδρούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται εξασθένηση των βορειάδων.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει άνοδο, για να επανέλθει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 79 εκατοστά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close