News , Guide

Netflix: 3 κωμικές σειρές για να γελάσεις με την ψυχή σου

Με αυτές τις σειρές το γέλιο είναι σίγουρο!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020

Το Netflix είναι γεμάτο από σειρές που είναι μικρά διαμαντάκια περιλαμβάνοντας όλα τα είδη που μπορεί κανείς να φανταστεί. Εμείς όμως συγκεντρώσαμε 3 σειρές που δε γίνεται να μην έχεις δει αν σου αρέσουν οι κωμωδίες, αφού το γέλιο είναι εγγυημένο. Και όχι δεν μιλάμε για τα all time classic «Φιλαράκια» και «Big Bang Theory».

Grace and Frankie
H Γκρέις και η Φράνκι, δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες ανακαλύπτουν στην λεγόμενη τρίτη ηλικία ότι οι σύζυγοί τους δεν είναι απλώς συνέταιροι και καλοί φίλοι, αλλά και ερωτικοί σύντροφοι τα τελευταία 20 χρόνια. Μετά από αυτή την ανακοίνωση οι δύο γυναίκες, που η μεταξύ τους σχέση είναι ήδη τεταμένη λόγω της εντελώς διαφορετικής τους ιδιοσυγκρασίας, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί την κοινή τους κατάσταση μετακομίζοντας μάλιστα μαζί.
Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Αρχικά, συνδημιουργός της σειράς είναι η Marta Kauffman,  η οποία ήταν επίσης συνδημιουργός στην απόλυτη κωμική σειρά «Φιλαράκια«. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι η σειρά έχει εγγυημένο γέλιο. Από εκεί και πέρα με έναν αρκετά χιουμοριστικό τρόπο θίγει σημαντικά θέματα, όπως το coming out και η ζωή ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού. Επίσης, μέσα από τις ζωές των (ενήλικων) παιδιών της Γκρέις και της Φράνκι βλέπουμε θέματα που αντιμετωπίζουν και νεότεροι και με τα οποία ενδεχομένως μπορούμε να ταυτιστούμε, πάντα μέσα από μία χιουμοριστική σκοπιά.

The Good Place
 Όταν γίνεται ένα «γραφειοκρατικό» λάθος και η Έλενορ Σέλστροπ καταφτάνει κατά λάθος στο «Καλό Μέρος» (aka παράδεισος), αντιλαμβάνεται ότι της δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία και προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος προκειμένου να μην… την διώξουν! Φυσικά, δέχεται την βοήθεια του άλλου της μισού Τσίντι και του γειτονικού ζευγαριού Ταχάνι και Τζέισον. Καταλυτικό ρόλο παίζει σε αυτή την προσπάθεια ο «υπέυθυνος» του καλού μέρους, Μάικλ, και η συνεργάτης του, Τζάνετ.

Γιατί αξίζει το χρόνο σου: Το χιούμορ της σειράς είναι πολύ έξυπνο και φιλοσοφημένο. Παράλληλα υπάρχουν διαρκή plot twists, ενώ όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η σειρά δεν έχει κάνει καθόλου «κοιλιά», με αποτέλεσμα να μην χάνει ποτέ το ενδιαφέρον της.

Brooklyn 99
Ο Jake Peralta είναι ένας ανώριμος αλλά πολύ καλός αστυνομικός ντετέκτιβ που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα της 99ης περιοχής στο Μπρούκλυν. Τα πράγματα αλλάζουν όταν την διοίκηση του τμήματος αναλαμβάνει ο σοβαρός αστυνομικός Ray Holt. Η σειρά λοιπόν ακολουθεί την καθημερινότητα τόσο του πρωταγωνιστή, όσο και άλλων ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος.

Γιατί αξίζει το χρόνο σου: Το Brooklyn 99 είναι μία σειρά που αν είσαι λάτρης των κωμικών σειρών θα έπρεπε να έχεις ήδη δει. Έχει ωραία πλοκή, πολύ αστείες ατάκες και πολύ ξεχωριστούς χαρακτήρες.

Πηγή: Neolaia.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close