News , Guide

Ίσως η ψυχρότερη νύχτα του χειμώνα

Επικίνδυνοι δρόμου λόγω παγετού

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020

Ίσως η χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε μέχρι στιγμής, κατά τη χειμερινή περίοδο, θα είναι η αποψινή. Με το θερμόμετρό να δείχνει -3 βαθμούς Κελσίου στα υψηλότερα ορεινά.

Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε μιλώντας στο SigmaLive, o Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, καθώς και χιόνι στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, σύντομα όμως θα καταστεί κυρίως αίθριος

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (20/01) λόγω της χιονόπτωσης και παγετού δρόμοι κατέστησαν επικίνδυνοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανοικτοί δρόμοι μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην επαρχία Λεμεσού λόγω χιονόπτωσης επηρεάστηκαν, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους. Στην επαρχία Λευκωσίας λόγω παγετού επηρεάστηκαν οι δρόμοι Παλαιχωρίου - Αγρού – Άλωνας, Παλαιχωρίου - Ασκά - Φτερικουδιού – Άλωνας, Άλωνας – Πλατανιστάσας, Άλωνας – Πολύστυπου, Πολύστυπου – Λαγουδερών και Λαγουδερών – Χαντριών.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close