News , Guide

Στην κατάψυξη απόψε η Κύπρος

Στην κατάψυξη μπαίνει απόψε η Κύπρος, με την θερμοκρασία στα ορεινά να πέφτει στους -3 βαθμούς κελσίου.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020

 
Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, απόψε θα είναι μια ιδιαίτερα κρύα νύχτα με την θερμοκρασία στο εσωτερικό να πέφτει στους 6 βαθμούς και στους 9 στα παράλια. 
 
Μάλιστα, αναμένεται να πέσουν χιόνια όχι μόνο στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά, σε υψόμετρο μέχρι 1200 μέτρα. 
 
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά και τοπικά στα ψηλότερα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, καθώς και χιόνι στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. 
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, σύντομα όμως θα καταστεί κυρίως αίθριος. 
 
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη και πτώση την Παρασκευή για να παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 
Φαίνεται πως νέα πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί το Σάββατο και την Κυριακή, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close