News , Guide

Βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες το σαββατοκύριακο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το πρωί στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 0 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα υπάρχει παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά θα χιονίζει. Το απόγευµα πιθανό να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος ενώ στα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Για τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται µικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 77 εκατοστά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close