Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τι είναι αυτό το σπιτάκι στο Τρόοδος;

Μια μοντέρνα κατασκευή η οποία συνάδει με το φυσικό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020

Το έργο iLIFE-TROODOS, μετά την εγκατάσταση του σημείου ενημέρωσης στον εκδρομικό χώρο «Πλατάνια», προχώρησε με την εγκατάσταση δεύτερου σημείου ενημέρωσης στην Πλατεία Τροόδους.

Το σημείο ενημέρωσης έχει σκοπό να συμβάλει στην αύξηση των παρεχόμενων πληροφοριών προς τους επισκέπτες, όσο αφορά στις διαθέσιμες υπηρεσίες και στις δυνατότητες αναψυχής, τόσο εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους, όσο και στις γειτονικές παραδασόβιες κοινότητες.

Το σημείο ενημέρωσης συνιστά μια μοντέρνα κατασκευή η οποία συνάδει με το φυσικό περιβάλλον και στην οποία υπάρχουν εγκατεστημένα οκτώ πάνελ πληροφόρησης με φωτογραφίες και κείμενα, καθώς και μια μεγάλη οθόνη αφής η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους (βιοποικιλότητα, οικοσυστημικές υπηρεσίες, κ.ά.), πληροφορίες για τις διαθέσιμες ευκαιρίες αναψυχής, καθώς και παιχνίδια με παζλ και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του σημείου ενημέρωσης επιτρέπει την πρόσβαση των επισκεπτών 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι κατάλληλο για άτομα με τροχοκάθισμα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close