Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Είσαι έτοιμος να τρέξεις στο 2ο Μαραθώνιο Λευκωσίας;

Θα σε δούμε στο τέρμα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020

Ο 2ο Μαραθώνιος Λευκωσίας είναι πλέον γεγονός και σας περιμένουμε να σας δούμε στο τέρμα την Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2020. 

Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας, συνδιοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό RuNicosia και τον Γ.Σ.Π.

Φέτος θα φιλοξενήσει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου το οποίο, αποτελεί μέρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου. Δηλαδή όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο στις 16 Φεβρουαρίου. 

Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.) και από τη φετινή χρονιά θα περιλαμβάνεται στο επίσημο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Καλεντάρι Στίβου. 

Περιλαμβάνει πέραν του Ημιμαραθωνίου, τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, 10 και 5 χιλιομέτρων, RunCorporate ομαδικό/εταιρικό αγώνα 5 χιλιομέτρων ως και αγώνα για παιδιά.

Πού θα τρέξεις...
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Λευκωσίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.), ο Γυμναστικός Σύλλογος Παγκύπρια (ΓΣΠ) και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός RuNicosia ανακοινώνουν την τελική διαδρομή του αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου 2020. Η διαδρομή που έχει εγκριθεί από την Αστυνομία Κύπρου, διέρχεται τις κυριότερες αρτηρίες της πόλης και είναι ιδιαίτερα γρήγορη με μεγάλες ευθείες. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στην λεωφόρο Στροβόλου (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου), ενώ η διαδρομή διέρχεται τις λεωφόρους:
1.    Στροβόλου.
2.    Προεδρικού Μεγάρου.
3.    Δημοσθένη Σεβέρη.
4.    Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
5.    Αρχαγγέλου – Κυκλοφοριακός κόμβος ΔΙΑΣ – ΣΙΓΜΑ ΤV μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Λευκοθέου και Μακεδονιτίσσης.
6.    Αθαλάσσης μέχρι τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την Λεωφόρο Γεωργίου Παρασκευαϊδη.
7.    Ιωσήφ Χατζηϊωσήφ μέχρι την Παραμυθούπολη.  

Χάρτης της διαδρομής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας, ως επίσης μπορείτε να τη βρείτε στον σύνδεσμο https://www.plotaroute.com/route/1004923 

Οι εγγραφές λήγουν την 9η Φεβρουαρίου 2020.

Πληροφορίες για τον αγώνα και για τις εγγραφές, στην διεύθυνση www.nicosiamarathonrun.com και www.nicosiahalfmarathon.com και στο  τηλέφωνο 70088100. 

2ος Μαραθώνιος Λευκωσίας

Θα σε δω στο τέρμα!

Χορηγοί επικοινωνίας: Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close