Eating News , Εστιατόρια

Ήρθε το Φρέσκο Γάλα Λανίτης Xωρίς Λακτόζη

Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης υποδέχεται στην οικογένεια του το Φρέσκο Γάλα Λανίτης χωρίς Λακτόζη

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020

Η νέα προσθήκη στην γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρείας δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές με δυσανεξία στη λακτόζη.

Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης χωρίς Λακτόζη, με μόλις 1% λιπαρά, είναι ιδανικό ρόφημα και για όλους όσοι προσέχουν τη διατροφή τους.

Η λακτόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο του γάλακτος που βρίσκεται κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Όταν η λακτόζη προσλαμβάνεται, διασπάται σε γλυκόζη και γαλακτόζη και απορροφάται από το σώμα μας και χρησιμοποιείται για ενέργεια. Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσανεξία στη λακτόζη, δεν θέλουν να στερηθούν το γάλα και την απόλαυση που τους προσφέρει.

Ο Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου δήλωσε για την νέα προσθήκη στη γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων της Coca-Cola HBC Κύπρου: «Με το νέο έτος, υποδεχόμαστε και ένα νέο προϊόν: Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης χωρίς Λακτόζη στην συσκευασία του 1λτ. Με αυτή την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας, δίνουμε το μήνυμα ότι το γάλα είναι ένα θρεπτικό και υγιεινό ρόφημα για όλους, ακόμα και για αυτούς που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό προϊόν θα αγκαλιαστεί από μικρούς και μεγάλους».

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καταναλωτών, η Coca-Cola HBC Κύπρου προσφέρει στο κοινό ένα ακόμα προϊόν απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Το χαρτοφυλάκιο του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτη προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους από το 2001. Με σεβασμό πάντοτε προς τους καταναλωτές η εταιρεία ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close