Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Elements: Μπήκαμε στο νέο, εντυπωσιακό ζαχαροπλαστείο της πόλης

Το νέο ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας φλερτάρει σε όλα με την ποιότητα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020

Η κομψή μεγαλοπρέπεια του νέου χώρου, που στολίζει τη λεωφ. Νίκης, στεγάζει μια δουλειά υψηλού επιπέδου. Tη δουλειά της κ. Κικής, που έχει ως αποτέλεσμα γλυκά που εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση, τη γεύση, τα υλικά και την τεχνική! 

Ο λόγος για το νέο opening στην πρωτεύουσα που είναι ένα πρωτοποριακό ζαχαροπλαστείο. Elements Fine Desserts & Pastries. Αυτό αναγράφει και η λιτή επιγραφή στο εξωτερικό. Προχωρώντας στο εσωτερικό θα εντυπωσιαστείς ακόμα περισσότερο με το κομψό design και τη minimal αισθητική, που εκπέμπει όμως μια μεγαλοπρέπεια.

Γυαλιστό δάπεδο, μοναδικά φωτιστικά να κρέμονται από την οροφή, ξύλο και λευκές βιτρίνες να συνδυάζονται μοναδικά και να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα γλυκά! 

Πρόκειται για μία δουλειά πρωτοποριακή, τόσο όσον αφορά τα στάνταρ ποιότητας, τον εξοπλισμό του εργαστηρίου, την αισθητική, τη φιλοσοφία και, φυσικά, το αποτέλεσμα όλων αυτών, τα προϊόντα.

Τα γλυκά λοιπόν, ατομικά (€5) και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και φινετσάτα, φτιαγμένα με φαντασία και δημιουργικότητα και κυρίως με καλή πρώτη ύλη.

Εξάλλου, η Κική δεν χρησιμοποιεί πολύ ζάχαρη αλλά περισσότερα αρώματα και δεξιοτεχνία! Έτσι φτιάχνει γλυκά εκλεπτυσμένα αλλά  γεμάτα γεύση!

Τάρτα με σοκολάτα, praline, apple (mousse θυμάρι με καραμελωμένα μήλα) και άλλες μοναδικές λιχουδιές φιγουράρουν στις βιτρίνες! 

(22760710) Λεωφ. Νίκης 20, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close