22 January 2020
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έρχονται τα Cyprus Retail Excellence Awards

Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές και η επιχειρηματική αριστείαστο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 θα βραβευτούν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες από λιανέμπορους και προμηθευτές της κυπριακής αγοράς στα Cyprus Retail Excellence Awards τα οποία παρουσιάζει η Cyta Business.

Τους άριστους της αγοράς διαμόρφωσαν με την αξιολόγησή τους 21 διακεκριμένοι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες του κλάδου. Οι κριτές ψήφισαν μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εξασφάλισε απόλυτα το αδιάβλητο της διαδικασίας. 

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή στις 19.30 στο Hilton NICOSIA Hotel με την παρουσία της πολιτείας, θεσμικών φορέων, στελεχών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail, καταξιωμένων ακαδημαϊκών και έγκριτων δημοσιογράφων. 

Στην Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019 θα βραβευθούν οι καλύτεροι Λιανέμποροι και Προμηθευτές. Ενδεικτικά ορισμένες κατηγορίες βράβευσης: 

-    Στρατηγική Ανάπτυξη: Αφορά τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την επιχειρηματική τους επίδοση, τη συμβολή τους στην Εθνική Οικονομία και την αναζήτηση καινοτόμων και αποτελεσματικών τρόπων διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού τους. 
-    Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα: Αφορά τις δυναμικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
-    Τεχνολογία & Ψηφιακές Εφαρμογές: Απευθύνεται σε καινοτόμα ψηφιακά συστήματα και προηγμένες τεχνικές διοίκησης.
-    Ενέργειες Προβολής, Προώθησης & Επικοινωνίας. Αναφέρεται σε καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας που έχουν υλοποιηθεί σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας.

Τα Cyprus Retail Excellence Awards διοργανώνει o Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ σε συνεργασία με την Boussias Communications και παρουσιάζει η Cyta Business. Πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του ECR Cyprus. 

Χορηγός: Venue city 
Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο  #retailawardscy
www.retailexcellenceawardscy.com 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close