Shopping , News

Τα υπέροχα φυσικά καλλυντικά Bee Spa, αξίζει να τα δοκιμάσεις

Φτιάχνονται με φροντίδα κι αφοσίωση.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020

Η Bee Spa by Melissokampos φτιάχνει πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με προϊόντα της μέλισσας.

Μια ιδέα που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2014, σε μια κουζίνα σπιτιού, με μόνο ένα μιξεράκι χειρός και με πρώτες ύλες την αγάπη, το μεράκι και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, έμελλε να γίνει η απαρχή της Bee Spa by Melissokampos. Μιας μικρής επιχείρησης με φυσικά, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, που φτιάχνονται με αφοσίωση σε πιστοποιημένο εργαστήριο στην επαρχία Λευκωσίας, βάσει σύγχρονων προδιαγραφών.

Στα πιστοποιημένα πλέον χειροποίητα καλλυντικά της Bee Spa by Melissokampos κυριαρχούν ως πρώτες ύλες το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το μέλι και το μελισσοκέρι. Για την παρασκευή των σαπουνιών χρησιμοποιείται η ψυχρή μέθοδος, ώστε τα συστατικά των ελαίων να μην καταπονούνται θερμικά και να διατηρούν ατόφιες τις θρεπτικές για το δέρμα ιδιότητές τους.

Πέρα από το μέλι, τα σαπούνια εμπλουτίζονται με γάλα καρύδας, κρασί, μπίρα, καθώς και με πολύτιμα αιθέρια έλαια, αναλόγως της δράσης που τους αποδίδονται, και αφήνονται να ωριμάσουν για τουλάχιστον έναν μήνα, μέχρι να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν στο δέρμα. Δεν περιέχουν πρόσθετα χημικά, χρώματα ή αρώματα. Στη σειρά των σαπουνιών θα βρει κανείς μπάρες με αιθέρια έλαια από μέντα και πορτοκάλι, κέδρο, κανέλα, γεράνι και λεβάντα.

Οι κεραλοιφές είναι 100% φυσικές, φτιαγμένες από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κερί μέλισσας και αιθέρια έλαια, και έχουν ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα, καθώς το ενυδατώνουν, το αναπλάθουν και του χαρίζουν λάμψη και ελαστικότητα. Η κεραλοιφή με μαστιχέλαιο Χίου είναι άκρως ενυδατική για τα χέρια και το σώμα, ενώ τη σειρά συμπληρώνουν η λεβάντα για ξεκούραση, η smooth feet για απαλά και ξεκούραστα πόδια και το lip balm πορτοκαλιού που θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη.

Τα προϊόντα δεν αφήνουν κατάλοιπα στο περιβάλλον και όλες οι συσκευασίες προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά που ανακυκλώνονται εκ νέου. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική για την Bee Spa by Melissokampos. Άλλωστε, και τα προϊόντα της αυτό πρεσβεύουν: Ένα καθαρό περιβάλλον, χωρίς χημικά, όπου θα υπάρχει σεβασμός στους πόρους της φύσης και όχι εκμετάλλευση ή κατασπατάλησή τους. Αυτό έχει ανάγκη και γι’ αυτό διψά το δέρμα μας.

Την επιστροφή στη φύση.

(99371143, Facebook: beespacy).

Έντυπη έκδοση Check In Cyprus, Ιανουάριος 2020

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close