Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για brunch (και όχι μόνο) στην ανανεωμένη Παλιά Ηλεκτρική

To εστιατόριο του Δημοτικού Κέντρου Tεχνών Λευκωσίας, Παλιά Ηλεκτρική, ανανεώθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2020

Με νέες πινελιές στο μενού, σε μια προσπάθεια προσέγγισης της υγιεινής διατροφής, ανανεώνεται το εστιατόριο του Δημοτικού Κέντρου Tεχνών Λευκωσίας, Παλιά Ηλεκτρική. 

To μαγαζί λειτουργεί πλέον καθημερινά, από το πρωί στις 09.30, προσφέροντας καφεδάκι στον κήπο, συνοδευμένο με αλμυρά και γλυκά, συνεχίζει το μεσημέρι προτείνοντας μεσημεριανό από επιλογές του μενού και το πιάτο ημέρας, ενώ το βράδυ σε περιμένει (μέχρι αργά) για δείπνο, σερβίροντας επιπλέον από το μενού και γευστικά πακέτα κρασιού με πιατέλες τυριών και αλλαντικών. 

Τα κρασιά τους από το πλούσιο wine list, τα νέα απεριτίφ, και οι διαφορετικές μπίρες από έναν επίσης πλούσιο κατάλογο, θα συνοδεύσουν ιδανικά τα πιάτα σου! 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο κρασί, κι εδώ παρουσιάζεται μίαν καινούργια προσέγγιση στην παρουσίαση της κάρτας κρασιών, που είναι χωρισμένη ανάλογα με τη σύνθεση των ειδικά επιλεγμένων Κυπριακών και Ελληνικών κρασιών, με σκοπό να τα ταιριάξει με τις γεύσεις των εδεσμάτων και να μας ταξιδέψει στην Μεσόγειο.

Η κάρτα των απεριτίφ προκαλεί τους γευστικούς κάλυκες, για την αρχή μιας απλής και όμορφης εμπειρίας και μιας κοινωνικής συνάντησης οποιαδήποτε ώρα σε ένα πανέμορφο χώρο της Λευκωσίας.

Σημείωσε ότι τις Κυριακές (12.00-17.00) σερβίρεται και brunch. 

Το εστιατόριο Παλιά Ηλεκτρική, προγραμματίζει -επιπλέον- σειρά γευστικών εμπειριών μέσα από συνεργασίες με οινοποιεία και διάφορους σεφ για να μεγαλώσει τον φιλικό κύκλο που αγαλλιάζει για χρόνια το Κέντρο Tεχνών και κατ’ επέκταση και το εστιατόριο.

Τη μουσική επένδυση καθώς και τη νέα διάθεση στον χώρο επιμελείται ο δημιουργός σκεπτικών χώρων εστίασης, Πάρις Χριστοφίδης.

Παλιά Ηλεκτρική, οδός Τεμπών, Λευκωσία. 

Από τις 9.30 π.μ

Τηλ. 22432559.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close