Πάμε Ταξίδι , Guide

Πετάμε απευθείας για Αθήνα με 3 αεροπορικές εταιρείες

Ποιοι πετάνε, πότε και με πόσα για Αθήνα

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2020

Το νησί μας έχει συνδεσιμότητα προς 70 προορισμούς, ωστόσο η Αθήνα προσελκύει πολλούς επιβάτες. Η Αθήνα είναι ένα δημοφιλές δρομολόγιο και για έναν επιπλέον λόγο, επειδή συνδέει τη χώρα μας με πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Για παράδειγμα, με το Στρασβούργο που πραγματοποιούνται οι συνεδρίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επιπρόσθετα, πολλοί φοιτητές βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τη νυχτερινή ζωή, αλλά και τα ψώνια της Αθήνας. 

Αναρωτιέσαι ποια είναι η ιδανική εποχή για ένα ταξίδι στην Αθήνα; Μα δεν υπάρχει ιδανική εποχή, μίας και η ελλαδική πρωτεύουσα έχει το δικό της ρυθμό, λίγο πιο έντονο, πιο γρήγορο, κάτι που σίγουρα θα σε τονώσει. Καθημερινά στους δρόμους, στις πλατείες, στα cafe, στα μπαρ διαδραματίζεται και κάτι διαφορετικό.

Ανακάλυψέ τα όλα αυτά, προγραμματίζοντας το επόμενό σου ταξίδι στην Αθήνα. Τώρα μάλιστα που στις επιλογές σου όσον αφορά στις αεροπορικές εταιρείες που ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα, προστέθηκαν αρκετές επιλογές, τόσο από το αεροδρόμιο της Λάρνακας όσο και της Πάφου, οι επιλογές που έχεις (κατ' επέκταση οι τιμές και οι ημέρες) είναι πολύ περισσότερες. 

Με αφορμή, λοιπόν το γεγονός ότι η Ryanair επανέφερε το Πάφος-Αθήνα και η Cyprus Airways πρόσθεσε επίσης πτήσεις για Αθήνα από την Πάφο, ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τις πτήσεις, τη συχνότητα και το κόστος από όλες τις αεροπορικές εταιρείες που θα ταξιδεύουν τους επιβάτες στην Αθήνα.

Πέραν των δέκα πτήσεων μπορεί να βρει κανείς για Αθήνα επί καθημερινής βάσεως.

Aegean
Η συγκεκριμένη εταιρεία πραγματοποιεί καθημερινά πτήσεις και μάλιστα τις περισσότερες πτήσεις την ημέρα από και προς Αθήνα, και συγκεκριμένα εκτελεί έξι πτήσεις. 
Οι τιμές ξεκινούν από €48.73 για μονή διαδρομή. 
Από την Πάφο, η ίδια εταιρεία εκτελεί δρομολόγια κάθε Πέμπτη και Κυριακή, με ελάχιστο κόστος €60 μονή διαδρομή. Η πρεμιέρα του δρομολογίου έγινε τον Δεκέμβριο, ενώ όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία, με την ένταξη των νέων δρομολογίων, η AEGEAN προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητάς της στο δίκτυο εξωτερικού, προσφέροντας 1,12 εκατ. θέσεις συνολικά από Κύπρο, σημειώνοντας αύξηση 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 
https://el.aegeanair.com/

Blue Air
Δύο καθημερινές πτήσεις διενεργεί η Blue Air (εκτός του Σαββάτου που πραγματοποιεί μία).
https://www.blueairweb.com/el/gr/

Cyprus Airways
Η Cyprus Airways πραγματοποιεί δέκα πτήσεις την βδομάδα (μέχρι τέλος Μαρτίου). Μάλιστα, από 21 Δεκεμβρίου η εταιρεία πρόσθεσε και νέα δρομολόγια προς την ελληνική πρωτεύουσα από την Πάφο. Η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα.
https://www.cyprusairways.com/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close