Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το Mint είναι το νέο hot lounge bar, που ομορφαίνει τη Λευκωσία

Το νέο hot spot του χειμώνα, θα το βρεις εντός του Hilton Nicosia

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2020

To πολυτελές Hilton Nicosia συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να μας εντυπωσιάζει. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα μας παρουσιάζει και το ομολογουμένως πολύ καλαίσθητο “Mint Bar”.

Το lounge bar που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου και θα φιλοξενεί τα βράδια μας στη Λευκωσία αυτό το χειμώνα. 

Το Mint Bar, έχει θέα την πισίνα και έναν περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και μας προκαλεί να απολαύσουμε τα πιο ωραία cocktails και τσιμπήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλούσιο μενού του καινούργιου χώρου περικλείονται οι πιο ψαγμένες γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Μοιράσου με την παρέα σου tapas, bites και platters απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις που φέρνουν κοντά σου οι εξαιρετικοί σεφ του Hilton Nicosia. Πέραν των πιο πάνω, δύο από τα πιο ιδιαίτερα πιάτα που θα κερδίσουν και τον δικό σου ουρανίκο είναι το ριζότο με αχινό και γαρίδες και το βοδινό steak Tomahawk! 

Όσο για τα επιλεγμένα cocktails του μενού... αυτά θα ιντριγκάρουν τις αισθήσεις σου και θα σε μεταφέρουν σε εξωτικά σκηνικά. "Πειραγμένες" κλασικές συνταγές, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων και premium spirits είναι μεταξύ των δεκάδων επιλογών. Mην παραλείψεις να δοκιμάσεις το signature “Mint Me Up” cocktail, που θα σου ετοιμάσουν οι bartenders με τα πιο άρτια και φρέσκα υλικά. 

Διατηρώντας τον απλό και μοντέρνο χαρακτήρα του Hilton Nicosia και με μια έντονη πινελιά ρετρό, το Mint Bar είναι ανοικτό για το κοινό εκτός ξενοδοχείου, όπως φυσικά και για τους ένοικους του ξενοδοχείου. Κάντε μια βόλτα από το μοναδικό Ηilton στην Κύπρο και απολαύστε όμορφες στιγμές στο Mint Bar.

Πληρ. 22 695111.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close