Cine News , Κινηματογράφος

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Νέα χρόνια, νέοι κύκλοι και νέες σειρές στο Netflix.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019

To 2020 ξεκινά ήρεμα αλλά και πάλι με αρκετό νέο υλικό στο Netflix.

"Bojack Horseman", "Chilling Adventures of Sabrina", "Sex Education" επιστρέφουν, ενώ στις νέες σειρές έχουμε το "Dracula" από τους δημιουργούς του "Sherlock" και το πολυσυζητημένο, "Messiah". Στις ταινίες πάλι τα πράγματα είναι πιο ήσυχα με το "Uncut Gems", που έχει ήδη χαρίσει στον Adam Sandler βραβεία και υποψηφιότητες, να πρωταγωνιστεί.

 

 

Spinning Out (1 Ιανουαρίου) - Νέα Σειρά
Όταν μια άτυχη πτώση απειλεί την καριέρα της στο επαγγελματικό πατινάζ, η Κατ Μπέικερ αρπάζει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της να φτάσει στους Ολυμπιακούς, ρισκάροντας να χάσει τα πάντα. Το "Spinning Out" ακολουθεί την Κατ καθώς εκείνη παλεύει με τους προσωπικούς της δαίμονες και έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός τερέν.

 

 

Messiah // Μεσσίας (1 Ιανουαρίου) - Νέα Σειρά
Μια πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ότι κάποιος προσελκύει τη διεθνή προσοχή διαταράσσοντας την κοινή γνώμη και αρχίζει να ερευνά. Θρίλερ για τη δύναμη των social media.

 

 

Anne with an E // Άννα με Α: Τελευταία Σεζόν (2 Ιανουαρίου) – Σειρά
Με κάποια σημαντικά γενέθλια, το παρελθόν της Άννας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η ίδια διευθετεί συναισθηματικά ζητήματα και αρχίζει να σχεδιάζει το μέλλον της.

 

 

Dracula // Δράκουλας (4 Ιανουαρίου) - Νέα Σειρά
Οι δημιουργοί του "Sherlock", Steven Moffat και Mark Gattis, θα συγγράψουν τη νέα σειρά. Η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια και θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Bram Stoker. Κάθε επεισόδιο θα έχει και διαφορετικό σκηνοθέτη. Το πρώτο επεισόδιο έχει αναλάβει ο Jonny Campbell (Westworld), ενώ οι Damon Thomas (Killing Eve) και Paul McGuigan (Film Stars Don’t Die in Liverpool) θα σκηνοθετήσουν το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο, αντίστοιχα.

Titans Season 2 // Τιτάνες (10 Ιανουαρίου) – Σειρά
Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ρόμπιν και οι Τιτάνες δεν ανήκουν πλέον στο περιθώριο... το ίδιο και οι εχθροί τους.

Sex Education: Season 2 // Σεξουαλική Αγωγή (17 Ιανουαρίου) – Σειρά
Στην 2η σεζόν, ο Otis πρέπει να τελειοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές για να προχωρήσει τη σχέση του με την κοπέλα του, Ola, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει την τεταμένη σχέση του με την Maeve. Εν τω μεταξύ, στο Σχολείο Moordale Secondary έχει ξεσπάσει κύμα χλαμυδίων, τονίζοντας την ανάγκη για καλύτερη σεξουαλική αγωγή, ενώ νέα παιδιά φτάνουν στην πόλη για να διαταράξουν το κατεστημένο.

Ares (17 Ιανουαρίου) - Νέα Σειρά
Η ψυχολογική σειρά τρόμου, Ares, μπαίνει στον κόσμο μιας μυστικής κοινότητας μαθητών στο Άμστερνταμ γεμάτη πλούτο και δύναμη. Οι δύο φίλοι, Rose και Jacob, ανακαλύπτουν όμως ότι η κοινότητα κρύβει περίεργα μυστικά του παρελθόντος της Ολλανδίας.
Grace and Frankie: Season 6 // Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 6 (17 Ιανουαρίου) - Σειρά
Στην έκτη σεζόν της αστείας και αληθινής σειράς, η Τζέιν Φόντα και η Λίλι Τόμλιν υποδύονται δύο γυναίκες που φτιάχνουν τη ζωή τους από την αρχή.

October Faction (23 Ιανουαρίου) - Νέα Σειρά
Οι κυνηγοί τεράτων Fred και Deloris Allen πολεμάνε το κακό...και το οικογενειακό δράμα των έδηβων διδύμων παιδιών τους. Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ της IDW.

 

 

Chilling Adventures of Sabrina: Part 3 // Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνας (24 Ιανουαρίου) – Σειρά
Sabrina δεν μπορεί να ζήσει με τον εαυτό της, γνωρίζοντας πως ο Nick έκανε την υπέρτατη θυσία και υποφέρει και καίγεται στην Κόλαση υπό το άγρυπνο μάτι της Madam Satan. Οπότε, με τη βοήθεια των θνητών φίλων της, "Fright Club" (που αποτελείται από τις Harvey, Rosaling και Theo), η Sabrina θα το βάλει στόχο να τον ελευθερώσει και να τον φέρει πίσω στην αγκαλιά της

Bojack Horseman: Season 6 (31 Ιανουαρίου) - Σειρά
Στην τελευταία σεζόν ο Bojack προσπαθεί να εξιλεωθεί ενώ αντιμετωπίζει τα λάθη του παρελθόντος του.

Uncut Gems // Άκοπο Διαμάντι (31 Ιανουαρίου) – Ταινία
Με το χρέος του να μεγαλώνει και τους εξαγριωμένους δανειστές να πιέζουν, ένας πολυλογάς κοσμηματοπώλης από τη Νέα Υόρκη ρισκάρει τα πάντα για τη ζωή του.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close